Az Év Mester Franchise Hálózata a High-Care Cosmetics

Az Év Mester Franchise Hálózata a High-Care Cosmetics

Az Év Mester Franchise Hálózata a High-Care Cosmetics

Január 24-én sor került a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gálaestjére. A gálavacsora a hazai franchise szektor legrangosabb eseménye, amely minden év elején kerül megrendezésre. A Díjkiosztó Gálán ünnepélyes keretek között számos díj kerül kiosztásra a hazai franchise szakma képviselőinek.

Az Év Mester Franchise Hálózata a High-Care Cosmetics hálózat. A díjat Lavotha Ildikó, a High Care Kft. ügyvezető igazgatója vette át.
“Díjátadás a januári Gálavacsorán”
A képen (balról): Lavotha Ildikó (High-Care) és dr. Mandel Katalin (MFSZ főtitkár)
A hálózat nemzetközi háttérrel rendelkező, biztos alapokon nyugvó egészség és szépség megőrzésre irányuló szolgáltatásokat biztosító koncepció. Hazánkban 24 High Care stúdió működik, ebből 3 saját, 21 pedig franchise partnerek üzemeltetésben. A hálózat intenzív reklám tevékenységet folytat országos médiákban, mint például női magazinokban, népszerű televízió csatornákon, rádióban.
“Cégünk alapelve, hogy – legyen bármennyire is jó egy termék, kidolgozott egy szolgáltatás – csak jó csapatmunkával lehet  elérni a vevőkör megelégedettségét. Hisszük, hogy szeretni kell a munkáját annak, aki ezt a célt sikeresen szeretné elérni. Mi szeretjük azt, amit csinálunk. 
Mivel minden nő szereti a szépet, állandó késztetése van a szebbé és szebbé válásra, így ez a szakmai szeretet talán esetünkben könnyebben kialakult. Mindannyiunkat motívál, hogy a High-Care csodálatos eszközeivel hozzásegítsük vendégeinket a pozitívabb body image kialakításához, ezáltal is elősegítve egy elégedettebb, egészségesebb társadalom kialakulását.”
A díjak a következő kategóriákban kerültek kiosztásra: Az Év Hazai Franchise Hálózata, Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata, Az Év Mester Franchise Hálózata, Marketing Díj, Az Év Innovatív Franchise Hálózata, Internet Média és Web Díj, valamint Az Év Franchise Átvevője, és Az Év Fiatal Sikeres Franchise Átvevője. A díjakra kizárólag a Magyar Franchise Szövetség rendszergazda tagjai, valamint a hozzájuk tartozó franchise átvevők pályázhattak.
Forrás: Magyar Franchise Szövetség; high-care.hu

Cikkek

Bemutatkozik a Maráczi Serház koncepció

A Maráczi Serház koncepció 2018-ban debütált a fesztiválok világában. Az egyedi, kör alakú italpultjaik rendkívül népszerűvé váltak, és számos fesztivál, rendezvény és városi esemény üde

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu