Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!

 

A Naturhouse hálózat franchise partnereit keresi hazánkban. Jelenleg két életmód központjuk működik Budapesten, s a további növekedést franchise partnerek bevonásával kívánják elérni. 

Az 1992-ben Spanyolországban alapított Naturhouse mára egy 33 országban (Európában, Amerikában és Ázsiában) működő nemzetközi márkává nőtte ki magát. Küldetésünk, hogy minél több embernek megtanítsuk a helyes táplálkozás fontosságát és azt, hogy ez milyen hatással van az életre. Minden ügyfelünknek személyre szabott szakértői támogatást nyújtunk, melynek segítségével megtanulják az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozást, valamint módszerünkkel elérik és megtanulják fenntartani a kívánt testsúlyt. Az egészséges életmód és a súlykontroll világszerte egyre hangsúlyosabb téma, így a szakértelmünk iránti igény is folyamatosan növekedik.

A jelenleg közel 2400 életmód központtal jelen levő Naturhouse alapítása óta eddig 5,5 millió embernek adott tanácsot az egészséges táplálkozáshoz és a fogyókúrához. Magyarországon 2016. óta van jelen a Naturhouse franchise modell több üzlettel.
A Naturhouse módszere három kulcsfontosságú lépést alkalmaz ügyfelei maximális elégedettségére:
1, ingyenes állapotfelmérést a programot elkezdők számára
2, dietetikus-táplálkozástudományi szakember által összeállított személyre szabott étkezési tanácsadást,
3, természetes alapanyagú termékek, étrendkiegészítők széles kínálatát (melyeket csak a Naturhouse üzletekben lehet beszerezni)
Legyen Ön is a súlykontroll és táplálkozástudományi szakértői hálózatunk franchise partnere.
A koncepció nemzetközi tapasztalattal, alacsony beruházási költséggel, támogató szakmai háttérrel, előre tervezhető működési modellel, rugalmas csatlakozási feltételekkel és területi kizárólagossággal, valamint saját fejlesztésű termékekkel nyújt jó üzleti lehetőséget Önnek! 

 

Kapcsolat:

Durst Anikó
operatív igazgató
aniko.durst@naturhousehungary.hu
www.naturhousehoungary.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu