Az év boltjának választották a Vitamin Szalon mintaüzletét

Az év boltjának választották a Vitamin Szalon mintaüzletét

Az év boltjának választották a Vitamin Szalon mintaüzletét

 

A 2014-ben megnyitott Vitamin Szalon® egy ún. “future store”, azaz a jövő zöldség-gyümölcs üzlete, ahol a berendezés minden része a vásárlók kényelmét, teljes körű tájékoztatását szolgálja, illetve ahol a termékek a legmagasabb vevői igényeknek is megfelelnek.

A Vitamin Szalon® olyan üzlet, amely ötvözi a nagy élelmiszerláncok zöldség-gyümölcs részlegének és a „sarki zöldséges”-nek az előnyeit és egyben kiküszöböli hátrányait.

A forgalmazott termékek mellett nemcsak az áruk, minőségük osztályba sorolása és az árak vannak feltüntetve, hanem a termelők neve és arcképe is. Így közvetlen bizalmi kapcsolat alakul ki vásárló és termelő között. 

A Vitamin Szalon® egyik szlogenjéhez – termékeink védjegye, termelőink nevéhez híven a kihelyezett áruféleségek felett a termelők neve és a termelés helye is látható.

Az üzletben számos újszerű megoldás található: áttekinthető standos kihelyezés, receptnyomtató kioszk, e-címkék, integrált ártábla, apadásgátló párásítás, eyecatcher árukiemelő rendszer, homogén göngyölegek, árufelimerő mérlegek, speciális hűtőpult, sőt még gyereksarok is.

A hálózat franchise rendszerben terjeszkedik, amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a koncepcióról, illetve a csatlakozási feltételekről, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Vitamin Szalon® franchise rendszer vezetőjével.

Név: Pónyai Réka, franchise rendszer vezető
E-mail: info@vitaminszalon.hu
Telefon: 06-20-3980766

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu