Az egri McDonald’s étterem vezetője Európa legjobbjai között

Az egri McDonald’s étterem vezetője Európa legjobbjai között

Az egri McDonald’s étterem vezetője Európa legjobbjai között

 

A Ray Kroc díjjal a McDonald’s étteremvezetőinek legjobb 1%-át jutalmazza – a legkiemelkedőbb üzleti teljesítmények és vezetői készségek alapján. A díjra a McDonald’s magyarországi felsővezetői jelölhetik a magas színvonalú vezetői munkát, eredményességet és elkötelezettséget felmutató étteremvezetőiket. Az elismerést egy nemzetközi zsűri ítéli oda a legkiválóbbaknak. Idén Európában több mint 7800 étteremvezető versenghetett a díjért, amelyet 77 európai kollégájával együtt Magyarországról Mészáros Attila, az egri McDonald’s étteremvezetője nyert el.

Attila 1998-ban étteremvezető-helyettes tréningesként csatlakozott az étteremlánchoz. A nyitástól részt vett az egri egység irányításában, amelynek első embere is lett a következő évben, 2010 óta pedig a salgótarjáni étterem munkáját is segíti konzultánsként. Mindkét egységet Götz Gabriella Franchise Partner üzemelteti, aki maga is nyert már el nemzetközi szakmai elismerést. „Az egri McDonald’s működésének 17 éve alatt eredményeit tekintve mindig az elsők között szerepelt a magyarországi éttermek között, hat alkalommal a vállalaton belüli Kiemelkedő Étterem elismerést is elnyerte” – emlékezik Gabriella. A Franchise Partner szerint Mészáros Attila évek óta szűnni nem akaró lelkesedéssel és lojalitással dolgozik a vendégekért, a most megkapott rangos díj is ezt ismeri el és igazolja vissza.

„A sikeres étterem alapja a jó csapat” – véli Attila, akinek az egri étteremben dolgozik partnere és öccse is, ami kivételes családias munkakörnyezetet biztosít.– „Az étterem mindig is a magyarországi toplisták élén állt a különböző versenyek során, ami a kiváló dolgozói közösség mellett a Franchise Partner folyamatos támogatásának is köszönhető.”

Nem véletlen, hogy az elmúlt években Attila folyamatosan kiváló eredményeket ért el csapatával az üzemeltetés, az emberierőforrás-rendszerek és az üzletépítés területén is. A titok szerinte abban áll, hogy folyamatosan vizsgálni kell a gyakorlatokat, a rendszereket, feltérképezve a hatékonyság javításának, a fejlődésnek a lehetőségeit. ”Természetesen a vendégek azok, akikért nap, mint nap dolgozunk, nem az elismerések. A díj kitűnő visszaigazolás, az eddigi munkánk legnagyobb elismerése, ami egyben arra ösztönöz minket, hogy legalább ilyen szinten folytassuk, és ha lehet, még tovább fejlesszük tevékenységünket”– teszi hozzá Attila. A szakmai eredmények mellett, a 40 éves édesapa legnagyobb büszkesége Petra lánya, aki nyáron ünnepli 15. születésnapját.

Götz Gabriella Franchise Partner is a csapat fontosságát hangsúlyozza, amelyben „nincs első és utolsó, mindenki a sikerért dolgozik. Mindehhez természetesen szükség van olyan kivételes, nemzetközi szinten is elismert vezetőkre, mint Mészáros Attila.”

Az elismerés átadására Prágában, az európai Ray Kroc Díj gálán kerül sor májusban.

(forrás: infoeger.hu)

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu