Az Egyesült Államokban terjeszkedik a Jeff

Az Egyesült Államokban terjeszkedik a Jeff

Az Egyesült Államokban terjeszkedik a Jeff

 

Az eddig összesen 43 millió dolláros finanszírozással és világszerte 2000 (európai, latin-amerikai, afrikai, közép-keleti és délkelet-ázsiai) üzlettel rendelkező Mr Jeff bejelentette, hogy tovább terjeszkedik az offline és online világot összekötő „Business in a Box” franchise modelljével, amely így már az Egyesült Államokban is elérhető.

A Mr Jeff a franchise üzleti lehetőség először az Arizona, Colorado, Florida, Kansas, Massachusetts, Missouri, New Hampshire, Nevada, Oregon, Pennsylvania, Texas, Tennessee és Vermont államok egyes városainak vállalkozó szellemű polgárai számára lesz elérhető, majd a vállalat 2021 folyamán további célpiacokat fog megnevezni.

A Mr Jeff egy áttörő technológiát alkalmazó mosodai franchise, amely gördülékeny, 48 órán belüli felvételt és házhoz szállítást kínáló applikáció alapú szolgáltatásával több mint 40 országban modernizálja a fárasztó házimunkát jelentő mosási folyamatokat. A hálózat hamarosan Magyarországon is megnyitja első egységeit.

Az Egyesült Államokban egyelőre csak a mosodai szolgáltatásokat lehet igénybe venni, míg a Jeff a nemzetközi piacon olyan üzleti modelleket is kínál, mint a Fit Jeff (edzőközpont) és a Beauty Jeff (hétköznapi szépségszolgáltatásokat kínáló központ).

A Mr Jeff gyors és egyszerű megoldást kínál a mosás jelentette problémára, amely tökéletesen illeszkedik a mai világ elfoglalt fogyasztóinak és azok igényeihez, akik a világjárvány ideje alatt személyes érintkezés nélkül szeretnének szolgáltatásokat igénybe venni. Éppen ezért a nemzetközi terjeszkedés során a pénzügyi támogatók ismételten bizalmat szavaztak az üzleti modell növekvőképességének. Ezt példázza a legutóbb az egyesült államokbeli, terjeszkedő mosodai érdekeltségű Clean Ventures kockázatitőke-alappal kötött megállapodás. Az alapot kezelő, az iparban élenjáró vezetők, összesen több mint 100 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és együttesen mosodák százait hozták már létre az Egyesült Államokban. Az alap egyik vezetője, a több mint 200 észak-amerikai üzlettel bíró, mosodai szolgáltatásokat kínáló üzletlánc, a Clean Rite Centers alapítója és vezérigazgatója, Alex Weiss így nyilatkozott: „A Mr Jeff példátlan vízióval és világszerte alkalmazható eljárási folyamatokkal dolgozó mosodai franchise. Üzleti modelljük még a szektorban szerzett 25 éves tapasztalatunk ellenére is meglepett minket, és az Egyesült Államok piacára való belépésük is biztosan nagy siker lesz”.

A Jeff-társalapítója és vezetője, Eloi Gomez a következőket mondta: „Más országokban – főként az Egyesült Államokban – egyértelműen kirajzolódott az a tendencia a járvány ideje alatt, hogy az ú.n. „covid-preneur-ök” pénzügyeiket kezükbe véve saját vállalkozásba fognának. A Jeff üzleti modelljeivel szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni a vállalkozásnyitás lehetőségét, hogy ezáltal irányíthassák pénzügyi jövőjüket. A Mr Jeff amerikai piacra való bevezetésével ideális lehetőséget szeretnénk kínálni olyan ambiciózus egyéneknek, akik technológia-/applikációalapú szolgáltatásokat nyújtó, egyszerű üzleti modellt keresnek, amellyel hozzájárulhatnak ügyfeleik életének egyszerűsítéséhez.”

A biztonságos felvétel és házhoz szállítás mellett a Mr Jeff előfizetési lehetőségei is kedveltek a megrendelők körében, akik megfizethető havi díj fejében heti rendszerességgel vehetnek igénybe mosodai és vasalási szolgáltatásokat. A nemzetközi franchise-belépők is megfigyelték már ennek előnyeit, mivel az előfizetések rendszeres, kiszámítható bevételi forrást jelenthetnek.

A személyes érintkezést nem igénylő felvétel, a házhoz szállítási modellnek és a fertőtlenítő eljárások 2020-ban is hozzájárultak a cég népszerűségéhez, míg más mosodai szolgáltatásokat kínáló vállalkozások nehéz évre tekintenek vissza. 2020 márciusától az év végéig tartó időszakban 185 új üzlet nyílt világszerte.

A Mr Jeff vállalkozók egy kulcsrakész üzleti modellből is profitálhatnak, amely az első naptól kezdve mindent rendelkezésükre bocsát, amire üzletük vezetéséhez szükségük lehet, ideértve az átfogó „Business in a Box” modellt is, amely három technológiai eszközt foglal magában:

  1. A Jeff App applikáció és webalkalmazás, amely felületén az ügyfelek egy gombnyomással szolgáltatásokat foglalhatnak.
  2. A Jeff Suite, egy olyan különleges üzletvezetési szoftver, amelyet arra a célra fejlesztették ki, hogy elősegítse a vállalkozás, annak vezetőinek és alkalmazottainak fejlődését, valamint olyan funkciókkal rendelkezik, mint például a pénzügyek nyomon követése. Ennek köszönhetően a vállalkozók döntéseiket adatokra alapozhatják a megrendelések száma, a bevétel, a foglalt szolgáltatások, az előfizetések száma és az aktív felhasználók függvényében.
  3. Jeff Driver app, amely a Jeff Suite platformmal és a Jeff applikációval áll összeköttetésben, a felvétel és házhoz szállítás idejének és folyamatának kezelésére szolgál. Ezen eszközök révén az üzlettulajdonosok a szinkronizált és hatékony, mobilbarát vállalati technológián keresztül egyszerűen irányíthatják vállalkozásukat.

A „Business in a Box” modell továbbá nemzetközi márka- és promóciós anyagokat, szakmai képzést és támogatást, szakmai gyakorlati tudást és innovatív üzleti terveket is magában foglal, amelyeknek köszönhetően minden franchise-partner sikeresen vezetheti egyedi mosodai vállalkozását. További segítséget nyújt például a Marketing kézikönyv, amely lehetővé teszi a vállalkozók számára, hogy a helyi piacra szabják a rendelkezésükre bocsátott anyagokat, taktikákat és kampányokat, és az online oktató platform, a Jeff Akadémia, amely a franchise-vevőnek részletes, átfogó és azonnali segítséget nyújt.

Egyszerű és mégis előrehaladott folyamatai ellátásához általában 5 alkalamzott elegendő minden üzlet számára (beleértve a futárt is).

 

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu