Április 23-án újabb Levendula Kézműves Fagylaltozó nyílik az Erzsébet téren. Legújabb franchise partnerük üzletével ötre bővül a hálózat budapesti egységeinek száma.
A csütörtökön átadásra kerülő üzletben megtalálhatóak lesznek a hálózat által nemrégiben bevezetett, bazsalikomos citrom, csokis keksz és a zöldalma ízesítésű desszertek is.
A Levendula Kézműves Fagylaltozó körültekintő előkészületi munka után nemrégiben látott hozzá országos franchise rendszerének bővítéséhez. Franchise partnerek bevonásával kívánják országszerte minél több helyen elérhetővé tenni egyedi, különleges ízvilágú fagylaltjaikat.
A tulajdonosok célja egy olyan – a magyar piacon egyedülálló – presztízs fagylaltozó létrehozása volt, ahol a vendégek magas minőségű kézműves fagylaltokat fogyaszthatnak, egy provence-i hangulatú egységben. A Levendula fagylaltozók egyedi színvilággal és külső megjelenéssel hívják fel magukra a figyelmet, – melynek köszönhetően könnyen beazonosítható a koncepció – és hamar a környék kedvenc találkozóhelyeivé válnak. A kellemes, barátságos légkörben a vásárlókat informatív tájékozató táblák segítik az ízek és a felhasznált alapanyagok közötti eligazodásban, mivel a fagylaltozók termékkínálata a korszerű táplálkozási igényeknek megfelelően lett kialakítva.
Az üzletek kínálatukat tekintve több mint 80 fajta fagylaltot vonultatnak fel, amelyeket mesterséges adalékanyagok nélkül, valódi gyümölcs felhasználásával, válogatott hozzávalókból, kézzel készítenek. Az olaszos fagylaltkészítési hagyományok mellett az alapanyagok újszerű megközelítésével próbálják megnyerni a vendégeket. Az ízek összetevői között – a teljesség igénye nélkül – találunk tihanyi levendulát, szatmári szilvát, szentendrei epret, belga csokoládét, brontei pisztáciát, és siracusai citromot is.