Az Év Franchise Átvevője Penczné Bölcskei Zita (DIEGO)

Az Év Franchise Átvevője Penczné Bölcskei Zita (DIEGO)

Az Év Franchise Átvevője Penczné Bölcskei Zita (DIEGO)

 

Január 23-án sor került a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gálaestjére. Az év franchise átvevője díjat Penczné Bölcskei Zita, a DIEGO hálózat franchise partnere kapta.
Penczné Bölcskei Zita 2004-ben vette át az akkor még központi üzemeltetésben lévő bajai Diego áruház irányítását. Fiatalos lendületével, kimagasló kereskedelmi érzékével, szorgos munkájával 5 éven át sikeresen működtette az áruházat, amikor is a Diego hálózat franchise partnerévé lépett elő, és sajátjaként vette át az áruház üzemeltetését.
A hálózat vezetői értekezleteinek rendszeres, aktív résztvevőjeként hűen követi a Diego által meghatározott irányvonalat, melynek köszönhetően a hálózaton belül 2009-ben „az Év Marketing Díját”, 2012-ben és 2013-ban „Az Év Minőségbiztosítási Díját” is elnyerte.
A bajai Diego minőségi kiszolgálása az egyik legmagasabb színvonalú a hálózaton belül. Az áruház arculata folyamatosan frissül, az elvárt követelményének megfelel, tiszta, rendezett, otthonos kialakítású. Személyzeti munkája is kimagasló: az áruházi kollégákkal együtt igazi csapatot alkot már évek óta, csapatépítő tréningeket, közös programokat szervezve számukra.
Az áruház készletgazdálkodására is nagy figyelmet fordít, folyamatosan figyeli árukészletét, választékát. Az elmúlt 10 év alatt folyamatosan innovatív ötletekkel segítette a hálózat munkáját; állványok, egyedi bemutatók, tapéta katalógus bemutató pult tervezésével. Penczné Bölcskei Zita vezetésével a bajai áruház példaértékű, értékes tagjává vált a Diego franchise hálózatnak.
Fotó: Kallus György
ViFe

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu