Az idei év sem múlhat el Miss Poledance nélkül

Az idei év sem múlhat el Miss Poledance nélkül

Az idei év sem múlhat el Miss Poledance nélkül

Az idei év sem múlhat el Miss Poledance Hungary nélkül, ami az év legglamourabb rúdtáncos eseménye. Október 12-én ismét megmérettetnek Magyarország legjobb rúdtáncosai. Miért különleges még az idei év, és ez a rendezvény? Mert a Dollhouse tizedik születésnapját is itt ünnepelik.
MISS POLEDANCE HUNGARY verseny először 2008-ban került megrendezésre Magyarország egyetlen Poledance és Pole-fitness Stúdiója, a Dollhouse és Pirner Alma, a magyar licenc tulajdonos szervezésében.
A versenysorozatból hagyományt szeretnének teremteni, és biztosítani a magyar versenyzőknek a lehetőséget, hogy részt vegyenek európai vagy világversenyeken, és ezáltal népszerűsítsék a poledance-t és pole-fitness-t, mint sportot a világban a magyarok segítségével is.

Dollhouse rúdtánc – Mi az a rúdfitnesz?

Ma már a rúdfitnesz a testedzés elismert formája, amit aerob és anaerob edzésként is végeznek lelkes követői. Elismert tréneri képzések léteznek a műfajban, pl. a Dollhouse Táncstúdió kínálatában is. Aki ezt választja edzésforma gyanánt, szintenként léphet csak feljebb tudásában, hiszen minél magasabb szintre jutunk, annál nagyobb fizikai erőre és rugalmasságra van szükség az egyes, egyre nehezebb, komplexebb gyakorlatok végrehajtásához.

Dollhouse Boudoir

A franchise iskolák azonban nem csak a rúd köré épülnek, hanem a nőies vonalat is képviselik. A Dollhouse Boudoir létrehozásával az volt a cél, hogy egy olyan titkos helyet alkossunk, ahol a nők a hétköznapok monotonitásából kiszakadva Önmaguk lehetnek.
Egy hely, ami csak a Nőkről szól, ahogy belépnek… csak az a fontos, hogy igazán jól érezzék magukat, kikapcsoljanak, dolgozzanak az önbizalmukon, nőies külsejükön és belsejükön egyaránt. A hely, ahol minden nőiességet és érzékiséget érintő kérdésre választ kaphatnak, ahol igazi Királynőnek érezhetik magukat.
Forrás: Dollhouse

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu