Az Orchideák éjszakáját ünneplik az Oázis Kertészetekben

Az Orchideák éjszakáját ünneplik az Oázis Kertészetekben

Az Orchideák éjszakáját ünneplik az Oázis Kertészetekben

 

Az éjszakák egyre hosszabbak, de november 20-án az Oázis Kertészetekben a rövid áraké lesz a főszerep. Ezen a napon ugyanis, délután 4-től este 10 óráig minden Oázisban különleges kedvezményekkel és vendéglátással várják a vásárlókat és érdeklődőket.

Sötétedés után a kertészetek az orchideák bűvöletébe kerülnek. Az akció a hazánkban is egyre népszerűbb és elterjedt, mégis még mindig misztikus és egyedi virág köré szerveződik.

Számos akció minden Oázisban elérhetők lesz a vásárlók számára, de emellett az egyes kertészetek saját programokkal és kedvezményekkel is készülnek.

Csak néhány ezek közül: 2 db orchidea vásárlása esetén az olcsóbbat féláron adják, a vásárlók féláron vásárolhatnak a növényhez megfelelő kaspót is, és szintén kedvezménnyel juthatnak hozzá egyéb orchidea kellékekhez és kiegészítőkhöz (öntözőkanna, kézi párásító, orchidea támasz, csipeszek, átlátszó cserép, stb.).

Az akciók nem halmozhatók, de egy vásárló több orchidea vásárlása esetén több akcióban is részt vehet.

Forrás: Oázis Kertészet

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu