Az Otthon Centrum is ott van a VI. Lakásbörzén

Az Otthon Centrum is ott van a VI. Lakásbörzén

Az Otthon Centrum is ott van a VI. Lakásbörzén

Szeptember 26-28. között kerül megrendezésre a VI. Lakásbörze Kiállítás és Vásár. A rendezvénynek a Lurdy Ház bevásárlóközpont ad otthont, a főváros IX. kerületében.
„Minden vágya egy saját otthon, csak nem tudja, hol és milyet érdemes venni? Befektetné megtakarításait egy lakóingatlanba, de nem ismeri a buktatókat? A VI. Lakásbörze Önnek is jó alkalom lehet arra, hogy felmérje a lehetőségeket, s akár meg is vásárolja, vagy kibérelje új otthonát.” – írja az OC weboldalán.
Azok, akik szeretnék az összegyűjtött megtakarításaikat jól befektetni, olyan tanácsokat kaphatnak, amelyeket megfogadva hosszú távon biztosíthatnak maguknak bevételt a lakóingatlanokból. A vásárlást régóta halogatók, vagy annak csak most nekiveselkedők megismerhetik a vonatkozó hatályban lévő jogi és adóügyi szabályokat, és számos más témában is érdekes és hasznos előadásokat hallgathatnak meg a témára fogékony látogatók.
A szervezők gondoltak a kisgyermekes családokra is, s számukra ingyenes gyermekmegőrzőt tartanak fenn a helyszínen, így ők is nyugodtan át tudják tekinteni a kínálatot. A helyszínen a parkolás is ingyenes a rendezvény látogatóinak.
“A jelenlegi trendek egy szolid, de biztos növekedést mutatnak az eladott lakások számát tekintve az idei első félévben, s örömünkre szolgál, hogy ehhez mi is hozzájárulhattunk a tavaszi Lakásbörze megrendezésével, hiszen szép számban köttettek adásvételi megállapodások a helyszínen. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy idén másodszor, most szeptember 26-27-28-án, újra megnyitjuk a Lakásbörzét.” – mondta el Kövesdi Marcell, a Lakásbörze ügyvezető igazgatója.
Ha ingatlanvásárláson gondolkozik, érdemes tehát már most szabaddá tennie a hétvégéjét, s kilátogatnia az ingyenes rendezvényre a Lurdy Házba. Találkozzon az Otthon Centrummal is a Lakásbörzén! A rendezvényről további információkat a www.lakasborze.com honlapon találhat.
Forrás: oc.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu