Az SGS Hungária Kft. társult taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Az SGS Hungária Kft. társult taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Az SGS Hungária Kft. társult taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

 

Az 1878-ban alapított svájci tulajdonú SGS – mely a világ vezető, nemzetközi, független vizsgáló, ellenőrző és tanúsító vállalata – egyedülálló hálózattal rendelkezik. 140 országban több mint 90.000 alkalmazottal, s több mint 2000 irodában és laboratóriumban biztosítja a magas színvonalú szolgáltatást.
A cég 1991-ben hozta létre magyarországi leányvállalatát SGS Hungária Kft. néven. A 2000-es évekre az SGS tovább bővítette szolgáltatási portfólióját, melynek eredményeképpen napjainkra a teljes élelmiszerláncban és szinte minden iparágban jelen van széles körű, független, akkreditált, és a piaci szereplők által elfogadott szolgáltatási megoldásaival. A jelenleg 200 fős, felkészült szakértőkből, auditorokból és ellenőrökből álló SGS Hungária Kft. több mint 25 éves sikerét és elismertségét az az újító szellemiség, folyamatos fejlődés, feddhetetlenség, pártatlanság illetve lelkesedés adja, amellyel az SGS arra törekszik, hogy ellenőrzési, vizsgálati és tanúsítási szolgáltatásai kategóriájukban a legjobbak legyenek.
Főbb szolgáltatásaik:
1, Ellenőrzés: világelső ellenőrzési és tanúsítási szolgáltatásaink széles skálája – többek között franchise üzletek ellenőrzése nagy szakmai tapasztalattal és nemzetközi jóváhagyással rendelkező auditoraink által – segít a hírnév védelmében, valamint minden vonatkozó jogszabályi követelmény betartásában.
2, Vizsgálat: vizsgáló laboratóriumaink nemzetközi hálózatában magasan szakképzett, tapasztalt munkatársak dolgoznak azon, hogy Ön csökkenthesse kockázatát, lerövidíthesse a piacra jutáshoz szükséges időt, és megvizsgálhassa franchise rendszerben kínált termékei vagy szolgáltatásai minőségét, biztonságát és teljesítményét.
3, Tanúsítás: tanúsításainkkal bizonyíthatja, hogy termékei, eljárásai, rendszerei vagy szolgáltatásai megfelelnek a nemzeti vagy nemzetközi szabványoknak és szabályozásoknak, vagy az ügyfél által meghatározott minőségi követelményeknek
4, Igazolás: biztosítjuk, hogy termékei és szolgáltatásai megfeleljenek a globális szabványoknak és a helyi előírásoknak. Az SGS a globális lefedettség és a helyismeret előnyeit páratlan szaktudással és tapasztalattal vegyíti és a teljes ellátási láncot lefedve a nyersanyagoktól a  franchise üzleteken keresztül a fogyasztókig.
5, Képzés: a kereskedelmi/ szolgáltató szektor részére speciálisan kifejlesztett egyéni vagy csoportos szakmai képzésekkel növelhető a dolgozók hatékonysága, elkötelezettsége és motivációja a szervezeti struktúra minden szintjén.
6, Szakértői tevékenységek: A hatósági engedélyezésen keresztül, a működés operációs tevékenységének fejlesztésén át a hatósági megkeresések megválaszolásáig szakembereink szakmai támogatásukkal szívesen állnak a rendelkezésükre.
Az SGS Hungária Kft. célja, hogy Magyarország piacvezető, független és szakmailag megkerülhetetlen minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezetként biztosítsa szolgáltatásait a franchise ügyfelek részére is, mellyel a hatékonyság, a minőség, a biztonság, a kockázatok csökkentése, a fenntarthatóság és a jó hírnév biztosítható.
Amennyiben szeretné felvenni a kapcsolatot a hálózattal, a hálózat szakemberei a honlapon elérhető telefonszámon szívesen állnak rendelkezésére.
Dr. Bajkai Andrea
Quality and Safety Development Manager
Mobil:   +36 30 560 4176 
E-mail: andrea.bajkai@sgs.com
SGS Hungária Kft.
1124 Budapest
Sirály utca 4.
www.sgs.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu