Bambusztermékek a J.PRESS legújabb négytermékes akciójában

Bambusztermékek a J.PRESS legújabb négytermékes akciójában

Bambusztermékek a J.PRESS legújabb négytermékes akciójában

https://www.franchise.hu/hirek/tagi-hirek/Bambuszterm%C3%A9kek_a_J.PRESS_leg%C3%BAjabb_n%C3%A9gyterm%C3%A9kes_akci%C3%B3j%C3%A1ban

Kora tavaszi összeállításával ezúttal kifejezetten kényelmes bambusz alsóneműit helyezte a J.PRESS középpontba. A Bamboo kollekció termékeit az allergiától szenvedők is használhatják, hiszen a bambusz fehérneműk antibakteriális tulajdonsága a természetből ered. Mivel a bambuszt nem kell rovarirtó szerrel vagy más vegyszerrel kezelni, a textilbe sem kerül bele semmilyen vegyi anyag.

A bambusz állandó jellegű antibiozisának köszönhetően a bambusz fehérneműk egyedülállóan meggátolják a gombák, baktériumok kialakulását és elszaporodását a bőrön. Akinek izzadós a lába, még inkább érdemes kipróbálnia a bambusz zoknik egyikét.

A bambuszból készült ruhadarabok különlegessége, hogy képesek alkalmazkodni a külső hőmérséklethez, így nyáron hűsítenek, télen melegítenek. Légáteresztő és magas nedvszívó képességüknek köszönhetően megakadályozzák a kellemetlen szagok kialakulását, így mindig kellemes, friss érzetet biztosítanak.

A képen látható négy akciós termék minden J.PRESS márkabolt polcain megtalálható 2014. március 1-től egészen április közepéig. Látogasson el a J.PRESS üzletek valamelyikébe és lepje meg magát és párját egy-egy új darabbal!

A J.PRESS 1996 óta van jelen a magyarországi piacon. A cég fehérnemű kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik. Az alsóruházati piacot tekintve a következő szegmensekben tölt be vezető pozíciót: férfi fehérnemű, férfi zokni és női zokni.

forrás: J.PRESS

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu