„Mesélnek a Műkincsek” a BÁV Aukciósházban

„Mesélnek a Műkincsek” a BÁV Aukciósházban

„Mesélnek a Műkincsek” a BÁV Aukciósházban

2013-ban ismét a BÁV Aukciósházban (V. ker. Bécsi u.1-3. Apszisterem) tartjuk a „Mesélnek a Műkincsek” címmel meghirdetett, az érdeklődők számára ingyenes előadássorozatunkat. Változatlan időpontban, minden hónap utolsó kedd délutánján 17 órától, gyűjteményekről, műtárgyakról, kiállításokról tartanak neves szakértők és gyűjtők előadást. – olvasható a bav.hu oldalon.

A MAM 35 rendezvények következő előadására 2013. február 26-án kerül sor, 17:00 órai kezdettel. Előadó: Gimesy Péter művészettörténész-filozófus, a Magyar Nemzeti Galéria munkatársa. Az előadás témája: Batthyány Gyula (1887-1959) szenvedélyes művészete.

Az előadás érzékeltetni szeretné, mennyire egyedi és újszerű a néhány éve újra felfedezett, korábban több okból is agyonhallgatott festő művészete. A nagyvilági társasági élet csillogását pikánsan bemutató művek, a szokatlanul megkomponált színgazdag tájképek és az unikális történelmi tablókból álló nagyszabású sorozatok egyaránt helyet kapnak Batthyány dekoratív alkotásokban gazdag életművében. Különleges és rögtön felismerhető stílusával, a rokokóból is táplálkozó, szecessziós és szürrealista elemeket is magába olvasztó, kifinomult képi világával érdemes megismerkedni mindenkinek, aki akár gyűjtőként, akár műkedvelőként érdeklődik a XX. század kiemelkedő festőinek művészete iránt.

A BÁV franchise

A BÁV 2005-ben kezdte meg franchise hálózatának kiépítését, biztosítva ezzel a franchise-t előnyben részesítő vállalkozóknak a pénzügyi szolgáltatási szektorban való megjelenés lehetőségét. Hálózatbővítési stratégiájának részeként jelent meg még 2007-ben a Nemzetközi Franchise Kiállítás és BuyBrand Show-n is.

Emellett természetesen folyamatosan várják a további érdeklődőket, akik új üzletbe kezdenének, BÁV fiókot szeretnének nyitni. A BÁV a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Forrás: bav.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu