BÉFLEX, az egységes cégarculat eszközeinek tárháza

BÉFLEX, az egységes cégarculat eszközeinek tárháza

BÉFLEX, az egységes cégarculat eszközeinek tárháza

 

A BÉFLEX Zrt. jogelődjét több mint két évtizede, 1991-ben alapította tulajdonosa, Bárán László, családi összefogás keretében. A kezdetben csak dekorációval foglalkozó cég műszakilag mindig egy lépéssel a versenytársak előtt járt, így rövid idő alatt piacvezető pozícióba került. 

Az innovatív beruházásokat megvalósító vállalat mára a szegmens legkomplexebb reklámeszköz tervező és gyártó cége lett. Digitális nyomda, dekorációs stúdió, papír display ágazat, signage – műszaki, POS, valamint design divíziói az ügyfelek mind teljesebb körű kiszolgálását célozzák.

Mit jelent ez a megrendelőink számára? Azt, hogy létezik egy olyan vállalkozás, amely az egységes cégarculatra figyelő hálózatok mindennapjait segíti!
Mára ugyanis cégautó flottákat dekorálunk, számos referenciánk van arculatot tükröző üzletbelsők, eladási szigetek vagy kiállítási standok tervezése és kulcsrakész kivitelezése terén.
  

Az üzletbelsők kültéri és beltéri feliratait, LED világítással ellátott céglogóit, totemoszlopait és egyéb – akár egyedi – kültéri eszközeit is tervezzük, gyártjuk és installáljuk, nemcsak itthon, de Nyugat-Európa számos országában is.

A promóciók és kampányok eszközeit is szállítjuk, legyen szó a hosszabb távra szóló dekorációs és kommunikációs eszközökről, plakátokról, polci kommunikációs eszközökről, hálózatok kirakati dekorációs kampányinak kivitelezéséről – akár országos viszonylatban is – vagy tartós és promóciós POS eszközökről, displayekről – a tervezéstől a kihelyezésig mindenben segítjük a cégek – és elsősorban a különféle profilú hálózatok munkáját.

Referenciáink között megtalálhatóak az ismert kereskedelmi hálózatok a TESCO-tól a SPAR-on át a SONY-ig, a mindenki által ismert FMCG márkák, a bankhálózatok szinte minden hazánkban működő tagja, a benzinkút és gyógyszer kereskedelmi hálózatok és márkacégek, a telekommunikációs hálózatok, elektronikai márkák és még nagyon sokan mások.
A vállalatunk – az egyedi igények kielégítése mellett – gyártási kapacitása jellegéből adódóan leginkább a közepes és nagy hálózatok teljes körű kiszolgálását képes garantálni versenyképesen. A teljes szolgáltatási és logisztikai hálózat adott ehhez, amely szükséges az ilyen jellegű feladatok zökkenőmentes megoldásához. A határidők, az átadások és kampányindulások megvalósulása így zavartalan, ügyfeleink munkatársai nyugodtan koncentrálhatnak a marketing egyéb területeire, a BTL aktivitások és arculattal kapcsolatos kérdések oroszlánrészét megoldjuk.
                                                                                                                                                           
Ha Ön szeretné beszállítóként is megismerni a BÉFLEX Zrt-t, azt akár egy egyszerű ajánlatkéréssel is megteheti. 
Az idén azonban a Franchise Szövetség tagságának szeretnénk felajánlani egy ennél sokkal testre szabottabb lehetőséget is. Abban hiszünk, hogy minden vállalkozás kommunikációja más, így abban is különböznek, hogy milyen jellegű támogatásra van leginkább szükségük a BTL területén. 
Az érdeklődő hálózatok képviselői számára ezért felajánljuk a személyes találkozó lehetőségét, amelynek során áttekintjük, hogy milyen jellegű a jelenlegi marketingtevékenysége, hol szeretnének erősíteni, és közösen definiáljuk azokat a területeket, ahol a BÉFLEX támogatása a leginkább hasznos lehet számukra. Mindebből körvonalazódik egy éves együttműködési keret, amelyben természetesen az egyedi – és leginkább testreszabott – kedvezmények is helyet kapnak.
Amennyiben szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, a lenti elérhetőségek bármelyikén megteheti ezt. Ugyanitt igényelhetők elektronikus formátumú referencia katalógusok is.
Varga Kornélia
Marketing & PR Manager
E-mail.: kvarga@beflex.hu,
Tel.: 1 / 456 3649
Mobil: 20 / 464 7974

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu