Bemutatkozik a Rétescake, a szövetség legújabb tagja

Bemutatkozik a Rétescake, a szövetség legújabb tagja

Bemutatkozik a Rétescake, a szövetség legújabb tagja

A Rétescake koncepció 2021-ben indult útjának.

Karácsony Ildikó és Földes Tamás alapítók fejéből pattant ki az ötlet, hogy létrehozzák az első réteses franchise-t Magyarországon. A rétes az egyik legnépszerűbb magyar sütemény, nagyon régre visszanyúló kultúrája van hazánkban, és komoly népszerűségnek örvend. Küldetésüknek érzik, hogy gyerekkorunk ízei visszaköszönjenek a réteseken keresztül, illetve vásárlóik ha csak néhány percre is, de kiszakadhassanak a hétköznapokból. 

A szlogenjüket sem véletlenül választották, egy régi családi receptet fejlesztettek, tökéletesítettek tovább. A töltelék is bőséges, finom, abszolút házias ízvilágú.

 

Amint a kezükben volt a tökéletes termék, azonnal érezték, hogy ha egy franchise rendszert építenek köré, jönni fog a siker.

Olyan értékesítési hálózatot álmodtak meg, mely kis befektetéssel, minimális kockázattal, nagyon szervezetten és szabályozottan működve egy biztos bevételi forrást tud hónapról hónapra nyújtani. A mobil autók, illetve konténerek jellegénél fogva a kockázat minimális, hiszen ha nincs megfelelő érdeklődés, azt gond nélkül át lehet telepíteni más lokációra.

Mindkét alapító több éves szakmai tapasztalattal rendelkezett hálózatfejlesztés, franchise hálózat üzemeltetés, márkaépítés valamint értékesítés területekről. 5 saját egységük garancia a folyamatos fejlődésre, közös célok megvalósítására és a hitelességre. Így nem is volt nehéz franchise partnereket találni, melyeknek köszönhetően 2023-ra egy tucat Rétescake egység üzemel országszerte.

Céljuk egy olyan rendszert fejleszteni és átadni, amely minden ponton rendkívül kidolgozott, biztonságosan és nyugodtan üzemeltethető. A befektetés összege, nettó 3.000.000 forint, amelyért cserében a csatlakozó átvevő kész koncepciót vásárol, szó szerint kulcsrakész állapotban.

Az alapítók célja, hogy hazánk minden nagyobb városában jelen legyen a koncepció, és minél szélesebb körben megismerjék a Rétescake életérzést. A hálózat egységeiben jelenleg mintegy 30 különböző fajta rétes között válogathatnak a betérők, beleértve édes, sós, valamint cukormentes ízeket.

 

 

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu