Bemutatkozik a Rétescake, a szövetség legújabb tagja

Bemutatkozik a Rétescake, a szövetség legújabb tagja

Bemutatkozik a Rétescake, a szövetség legújabb tagja

A Rétescake koncepció 2021-ben indult útjának.

Karácsony Ildikó és Földes Tamás alapítók fejéből pattant ki az ötlet, hogy létrehozzák az első réteses franchise-t Magyarországon. A rétes az egyik legnépszerűbb magyar sütemény, nagyon régre visszanyúló kultúrája van hazánkban, és komoly népszerűségnek örvend. Küldetésüknek érzik, hogy gyerekkorunk ízei visszaköszönjenek a réteseken keresztül, illetve vásárlóik ha csak néhány percre is, de kiszakadhassanak a hétköznapokból. 

A szlogenjüket sem véletlenül választották, egy régi családi receptet fejlesztettek, tökéletesítettek tovább. A töltelék is bőséges, finom, abszolút házias ízvilágú.

 

Amint a kezükben volt a tökéletes termék, azonnal érezték, hogy ha egy franchise rendszert építenek köré, jönni fog a siker.

Olyan értékesítési hálózatot álmodtak meg, mely kis befektetéssel, minimális kockázattal, nagyon szervezetten és szabályozottan működve egy biztos bevételi forrást tud hónapról hónapra nyújtani. A mobil autók, illetve konténerek jellegénél fogva a kockázat minimális, hiszen ha nincs megfelelő érdeklődés, azt gond nélkül át lehet telepíteni más lokációra.

Mindkét alapító több éves szakmai tapasztalattal rendelkezett hálózatfejlesztés, franchise hálózat üzemeltetés, márkaépítés valamint értékesítés területekről. 5 saját egységük garancia a folyamatos fejlődésre, közös célok megvalósítására és a hitelességre. Így nem is volt nehéz franchise partnereket találni, melyeknek köszönhetően 2023-ra egy tucat Rétescake egység üzemel országszerte.

Céljuk egy olyan rendszert fejleszteni és átadni, amely minden ponton rendkívül kidolgozott, biztonságosan és nyugodtan üzemeltethető. A befektetés összege, nettó 3.000.000 forint, amelyért cserében a csatlakozó átvevő kész koncepciót vásárol, szó szerint kulcsrakész állapotban.

Az alapítók célja, hogy hazánk minden nagyobb városában jelen legyen a koncepció, és minél szélesebb körben megismerjék a Rétescake életérzést. A hálózat egységeiben jelenleg mintegy 30 különböző fajta rétes között válogathatnak a betérők, beleértve édes, sós, valamint cukormentes ízeket.

 

 

Cikkek

Megbízásainak felét franchise partnerein keresztül kézbesíti a DODO

Az üzleti ötletek mindössze 6 százaléka valósul meg, franchise-rendszerrel azonban jelentősen javítható ez az arány, mivel így a vállalkozás indításával járó kockázat nagymértékben csökkenthető. Az adatvezérelt logisztikai megoldásokat kínáló DODO Partner programja néhány évvel ezelőtt indult, és szinte azonnal úttörővé vált, mára pedig megbízásainak felét franchise partnerek révén kézbesíti. A vállalat szakértői összegyűjtötték azt az öt legfontosabb tényezőt, amely a franchise mellett szól.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu