Bemutatkozik a SugárZoo, a Franchise Szövetség legújabb tagja

Bemutatkozik a SugárZoo, a Franchise Szövetség legújabb tagja

Bemutatkozik a SugárZoo, a Franchise Szövetség legújabb tagja

 

“Állatunk az életünk!” A SugárZoo mottója, amely híven tükrözi a hálózat állatok iránt érzett szeretetét és a felelős állattartásért vállalt társadalmi szerepvállalását. Fontosnak érzik, hogy a minőségi állateledel és felszerelés forgalmazás mellett boldog és kiegyensúlyozott állatok és gazdik alkossák vásárlóközösségüket.
A SugárZoo alapítói három évvel ezelőtt ezen elhivatottságukból nyitották meg első üzletüket Budapesten, a Sugár üzletközpontban, majd 2017 májusában nyitották meg 2. egységüket a a győri Harmónia áruházban. A hálózat alapítói a franchise terjeszkedési forma segítségével pár éven belül országos lefedettséget kívánnak elérni. Ennek érdekében az idei évre is további üzletnyitásokat ütemeztek be.
Mivel a SugárZoo állateledel-és felszerelés áruházak nemcsak kiskereskedelmet folytatnak, hanem fontos szerepet tulajdonítanak a közösségi feladatok ellátásában is. A helyi Önkormányzattal közösen immár a 4. budapesti SugárZoo Piknikre készülnek, mely egy közösség teremtő és a felelős állattartásért létrehozott kisállatos fesztivál. Ennek fontosságát a rendezvényen részt vevő szervezetek , alapítványok, egyesületek is magukénak érzik.

Fontosnak érzik, hogy a minőségi állateledel és felszerelés mellett boldog és kiegyensúlyozott állatok és gazdik alkossák a közösségüket.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu