Egy Csepp Figyelem a legújabb BENU Gyógyszertártól

Egy Csepp Figyelem a legújabb BENU Gyógyszertártól

Egy Csepp Figyelem a legújabb BENU Gyógyszertártól

Július utolsó hetében újabb BENU gyógyszertár került átadásra, ezúttal a belváros 5. kerületében. A felújított és modernizált gyógyszertárban a megnyitó napján egészségügyi tanácsadással, színes programokkal és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány jóvoltából ingyenes vércukorszint méréssel várta a betérő vásárlókat, és érdeklődőket.

A megnyitó napján a BENU Gyógyszertárba betérők segítséget kaptak a nyaraláshoz javasolt úti-patika összeállításához és a helytelen napozásból fakadó kellemetlenségek elkerüléséhez; különböző egészségmegőrzéssel kapcsolatos teszteket tölthettek ki, amelyek kiértékelését követően a gyógyszertár dolgozói hasznos tanácsokkal látták el őket. Emellett az Erős Antónia által fémjelzett Egy Csepp Figyelem Alapítvány vércukorszint méréssel vett részt a megnyitón.

A BENU Gyógyszertárakban a modern és korszerű szemlélet mellett hangsúlyt fektetnek a betegekkel való közvetlen kapcsolat kialakítására és a személyes hangvételre. A megújult gyógyszertárakban, így a Panacea Patikában is, megszűnt a beteg és a gyógyszerész közötti üvegfal, ami jelentősen megkönnyíti a kommunikációt.

A BENU Gyógyszertárak egyedi, szabadpolcos kialakításának köszönhetően a termékek és a kínálat sokkal átláthatóbb, mint egy hagyományos patikában. A készítmények kategorizálva kerülnek a polcokra, aminek köszönhetően a betegek összehasonlíthatják az azonos típusú termékek árait, kézbe vehetik a termékeket.

A BENU Gyógyszertár Koncepció jogtulajdonosa a PHARMANOVA Zrt., a magyar gyógyszer-kiskereskedelmi piac meghatározó szereplője. A gyógyszertári üzletvitelben és vagyonkezelésben szerzett több mint 10 éves tanácsadói tapasztalatával, elérkezettnek látta az időt arra, hogy eddigi szakmai munkája tapasztalatait, munkatársai felgyülemlett tudását, adatbázisát, meglévő szellemi- és anyagi erőforrásait – összegyűjtve, rendszerezve – más piaci szereplők szolgálatába állítsa, és szélesebb körben kamatoztassa, így létrehozta a BENU Franchise-t, amely 2012 óta a Magyar Franchise Szövetség tagja.

benu.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu