Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb agglomerációjának számító városban, Biatorbágyon.

Az uszoda márciusban kezdte meg az érdeklődő családok regisztrációját, és már több száz kisgyermek és szülő várja, hogy az új babauszodában elinduljanak a foglalkozások.

Az új egység – a hálózat többi uszodájához hasonlóan – bababarát, exkluzív környezetben már 3 hónapos kortól várja a gyermekeket készség- és képességfejlesztő foglalkozásaira. A Stilianos kellemes hangulatú, minőségi együtt töltött időt biztosít a kisgyermekek (babák) és szüleik számára.

A koncepció több mint 15 éves múltja bizonyítja, hogy óriási az igény a szülők körében kisgyermekeik egyedi vízi készség- és képességfejlesztése iránt. Ennek köszönhetően a franchise hálózat az elmúlt évben két budai uszodával bővült (XI.-, és III. kerületben).
A III. kerületben így már két helyszínen és összesen három medencében zajlanak az órák. Az idei év végén pedig XVIII. kerületben épülő uszoda is elindítja a gyermekek előzetes regisztrációját.

A szolgáltatás magas minőségét az elégedett szülőkön túl, a szakmai élet is folyamatos elismeri. A franchise hálózat 2023 év elején a Magyar Franchise Szövetség „Az év Innovatív Franchise Hálózata” díjban részesült, többek között a Fulladás Megelőzés Programjuknak köszönhetően. Ezt követően a hálózatot Milleniumi Díjjal is elismerték, a magyar innováció előmozdítása és szellemi tulajdon védelme terén nyújtott kiemelkedő teljesítményük elismerése. Varga Vivien, a hálózat alapítója pedig pár héttel ezelőtt vehette át a CX-Ray “Jövő vezetője” díját kisvállalat kategóriában.

Külön kiemelendő, hogy a biatorbágyi uszodát üzemeltető franchise partnerek olyan szülők, akik gyermekeikkel rendszeres látogatói voltak a Stilianos foglalkozásoknak, és nemcsak a képzést és a szolgáltatást tartották kiválónak, hanem a franchise lehetőségben rejlő üzleti lehetőséget is.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu