BioHair szalonnyitás az Europarkban

BioHair szalonnyitás az Europarkban

BioHair szalonnyitás az Europarkban

Január 30-án nyitott meg a BioHair hajvágószalon franchise hálózat legújabb egysége, az Europark bevásárlóközpont I. emeletén. Az új szalonban nemcsak professzionális hajvágás szolgáltatást vehetnek igénybe a vendégek, hanem a BioHair által bevezetett hajfestést, expressz kozmetikát és expressz manikűrt is.
A hajvágószalon gyors, professzionális kiszolgálással, vegyszermentes hajápolással, kedvező árakkal várja a betérőket. A BioHair szalonokban természetes hatóanyagokkal, natúrkozmetikumokkal dolgoznak, mindenki számára személyre szabottan választják ki a legmegfelelőbb készítményeket. A vendégek frizurájának szépítése mellett gondoskodnak a hajuk minőségéről is. A koncepció egyedisége abban rejlik, hogy elérhető árakon egy magas szolgáltatási színvonalat nyújtanak, és mindezt bejelentkezés nélkül hosszú nyitva tartással biztosítják vendégeik számára.
2011-ben a Magyar Franchise Szövetség a „A legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózat” címmel tüntette ki, 2012-ben pedig kiváló marketing tevékenységükért jutalmazta a hálózatot. A hálózat elképesztően gyors terjeszkedésével alig 3 év alatt Magyarország piacvezető hajvágószalon hálózatává vált.
ViFe

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu