BioHair szalonnyitás az Europarkban

BioHair szalonnyitás az Europarkban

BioHair szalonnyitás az Europarkban

Január 30-án nyitott meg a BioHair hajvágószalon franchise hálózat legújabb egysége, az Europark bevásárlóközpont I. emeletén. Az új szalonban nemcsak professzionális hajvágás szolgáltatást vehetnek igénybe a vendégek, hanem a BioHair által bevezetett hajfestést, expressz kozmetikát és expressz manikűrt is.
A hajvágószalon gyors, professzionális kiszolgálással, vegyszermentes hajápolással, kedvező árakkal várja a betérőket. A BioHair szalonokban természetes hatóanyagokkal, natúrkozmetikumokkal dolgoznak, mindenki számára személyre szabottan választják ki a legmegfelelőbb készítményeket. A vendégek frizurájának szépítése mellett gondoskodnak a hajuk minőségéről is. A koncepció egyedisége abban rejlik, hogy elérhető árakon egy magas szolgáltatási színvonalat nyújtanak, és mindezt bejelentkezés nélkül hosszú nyitva tartással biztosítják vendégeik számára.
2011-ben a Magyar Franchise Szövetség a „A legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózat” címmel tüntette ki, 2012-ben pedig kiváló marketing tevékenységükért jutalmazta a hálózatot. A hálózat elképesztően gyors terjeszkedésével alig 3 év alatt Magyarország piacvezető hajvágószalon hálózatává vált.
ViFe

Cikkek

2024-ben újra franchise kiállítás lesz Budapesten

Sokan gondolkoznak azon, miként kerülhetnének ki az alkalmazotti létből és válhatnának saját főnökükké. Egy vállalkozás elindítása nagyon sok előkészületet igényel, bonyolult és kockázatos folyamat. Nem

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu