BiotechUSA termékbevezetés Hosszú Katinkával

BiotechUSA termékbevezetés Hosszú Katinkával

BiotechUSA termékbevezetés Hosszú Katinkával

 

Hosszú Katinka a BioTechUSA központjában, a sajtó bevonásával ünnepelte meg, hogy immáron a boltokban az Iron Series termékcsalád, amely az Iron Meal italport és az Iron shakert foglalja magában. 

Bejelentették azt is, hogy elindul a The Iron Series Tour elnevezésű könyvdedikációval egybekötött országos road show, ahol a rajongók a BioTechUSA üzleteiben találkozhatnak az Iron Lady-vel. A 20 szerencsés üzletet egy online szavazás segítségével a rajongók választották ki, a szavazók között pedig vásárlási utalványokat sorsoltak ki.

“A tavalyi országos road show alkalmával a rajongók akár 3-4 órákat is sorban álltak, hogy találkozhassanak Katinkával és a most induló The Iron Series Tour esetében is erre számítunk. A közösen kifejlesztett Iron Meal egy iránymutatás, egy darabka “vasakarat”. Az Iron Series termékvonal olyan embereknek készült, akik mernek nagyot álmodni, és akik készek keményen megdolgozni a céljaikért – nyilatkozta az együttműködésről Lévai Bálint, a BioTechUSA ügyvezető igazgatója.

BioTech USA Sport Élet Egészség Központ mára piacvezetővé vált Magyarországon a táplálék-kiegészítők szegmenségben. A hálózat közel 400 alkalmazottal, több mint 110 franchise üzlettel és 52 országra kiterjedő forgalmazói hálózattal rendelkezik.

A hálózat elkötelezte magát az egészséges életmód, a tudatos táplálkozás és a rendszeres sportolás népszerűsítése mellett. Hisznek abban, hogy ezáltal hozzájárulhatnak vásárlóik életminőségének javításához. Küldetésük, hogy ebben segítsék fogyasztóikat. A BioTech USA a Magyar Franchise szövetség tagja.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu