Bubbles a Balaton körül

Bubbles a Balaton körül

Bubbles a Balaton körül

 

Hamarosan vége a nyári szezonnak a Balatonon, ám a Bubbles mosó- és szárítógépei augusztus végével sem állnak le. Keszthelyen, Balatonfüreden, de akár Székesfehérváron vagy Veszprémbe is kimoshatod a nyári szennyest.

A strandszezonban megtelnek a Balaton közeli szálláshelyek. A turista dömping már június elején megkezdődik és egészen augusztus végéig tart. Az ideutazók legkedveltebb célpontjai közé tartozik Siófok, Keszthely és Balatonfüred is, mely települések strandjai már nemzetközileg is ismertnek számítanak.

A szállodáknak, panzióknak, szálláshelyeknek, éttermeknek és egyéb vendéglátóipari egységeknek ebben az időszakban nem csak a sok vendéggel, de az utánuk maradó szennyes mennyiséggel is számolniuk kell, melyet sok esetben a lehető legrövidebb idő alatt kell tisztává varázsolniuk. Ebben lehet nagy segítség a Bubbles. Az ország első számú önkiszolgáló mosodahálózata 5 üzlettel van jelen a Balaton környékén. Megtalálható a turisták által frekventált KeszthelyenFüredenVeszprémben és két üzlettel van jelen a Siófokhoz közeli Székesfehérváron.

A professzionális technológiának köszönhetően akár fél óra alatt hatalmas ruhamennyiség mosható ki, legyen szó hétköznapi színes és fehér ruhákról, szállódai ágyneműkről, törölközőkről, függönyökről, huzatokról, takarókról, plédekről, párnákról, vagy akár éttermi terítőkről, kéztörlő textíliákról, stb.

A programokhoz szükséges mosó- és öblítőszerről a Bubbles gondoskodik, melyhez további textilkímélő fertőtlenítőt és semlegesítőt is automatikusan adagol a rendszer.

A szárítási programok 37 perc hosszúak, így bő 1 óra alatt puha tapintású, tiszta, száraz és egyedi illatú textíliákat kapunk.

Keresd a Bubbles üzleteket, ha gyorsan mosnál, ha sokat mosnál, ha különleges textíliákat mosnál, ha nem akarod hazavinni a nyaralás alatt felhalmozódott szennyest, ha vállalkozásod van.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu