Bukaresten nyit üzletet a magyar lakásdizájn hálózat

Bukaresten nyit üzletet a magyar lakásdizájn hálózat

Bukaresten nyit üzletet a magyar lakásdizájn hálózat

A magyar lakberendezési üzlethálózat, a DIEGO hamarosan megnyitja első üzletét a román fővárosban a Militari bevásárlóközpontban. Kulcsfontosságú a bukaresti nyitás, romániai terjeszkedési terveink alapvetően fontos lépése – mondta Szőke István, a DIEGO fejlesztési igazgatója. A magyar hálózat már 21 üzletet nyitott Romániában, ezekhez csatlakozik a 600 négyzetméteres bukaresti egység.
A DIEGO franchise hálózathoz Magyarországon, Romániában és Szlovákiában összesen 125 üzlet tartozik, a tervek szerint 2013 végére 140 fölé nő a tagok száma – írja a Romania-Insider.com. A társaság tervei szerint idén a hálózat teljes forgalma 50 millió euró körül várható.
A DIEGO-ról
A DIEGO 1992-ben kiskereskedelmi tevékenységgel és kiállítási szőnyegezéssel indult el, majd rövid időn belül vidéki kiskereskedők folyamatos kiszolgálásával bővítette tevékenységi körét. Nagykereskedelmi szolgáltatásaik teremtették meg az 1995-ben elindult franchise alapokon működő bolthálózat alapjait. Saját és franchise-ban működő üzlethálózatuk lényege, hogy a DIEGO vevői bárhol az országban megtalálják a DIEGO termékskálát, azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon.
A DIEGO a Magyar Franchise Szövetség tagja. A nehéz gazdasági körülmények ellenére elért kimagasló teljesítményének elismeréseként, a Diego hálózata nyerte el 2011-ben a Magyar Franchise-szövetség “Az Év Franchise-hálózata” díját.
Forrás: hvg.hu; diego.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu