Eddigi legnagyobb üzletét nyitotta a Coop Kecskeméten

Eddigi legnagyobb üzletét nyitotta a Coop Kecskeméten

Eddigi legnagyobb üzletét nyitotta a Coop Kecskeméten

Több mint 100 millió forintos beruházással nyitotta meg az Univer Coop Zrt. két kereskedelmi egységének egybenyitásával és teljes körű felújításával megvalósult üzletét. A társaság új, eddigi legnagyobb alapterületű COOP szuper kategóriájú egysége színvonalában bármely hazánkban található szupermarkettel méltán versenyre kelhet.

Az idén, fennállásának 65. évfordulóját ünneplő, 100 százalékban magyar tulajdonban lévő Univer cégcsoporthoz tartozó Univer Coop Zrt. mindig is nagy hangsúlyt fektetett kereskedelmi egységeinek folyamatos modernizációjára. Ennek keretében jelentős beruházásokkal, a XXI. század vásárlói elvárásainak megfelelő üzleteket alakítanak ki. A társaság tavaly közel 10 milliárdos nettó árbevétele mellett több mint 215 millió Ft-ot fordított fejlesztésekre. Idén több mint 100 millió forintos beruházással Kecskemét Széchenyiváros lakóövezetében található üzletét újította fel teljes körűen.

Üzletbővítés:
Tavaly a COOP üzletlánc mintegy 70 bolt átvételéről írt alá megállapodást a Profi illetve Match hálózattal, melyek közül 3 budapesti és 3 kecskeméti – került az Univer csoport tulajdonába. Ennek köszönhetően 2013 februárjában a Széchenyivárosi Univer Coop szupermarket és a tőszomszédságában található egykori Profi bolt egybenyitása valósult meg, melynek során a bolt bruttó alapterülete közel 2400 m2-re, a nettó eladótér pedig csaknem 1200 m2-re növekedett, mellyel ez a cégcsoport legnagyobb üzlete. A valamikori Profi bolt 6 alkalmazottját az Univer jogfolytonos munkaviszonnyal foglalkoztatta tovább, ezzel megőrizve a munkahelyeket. Ennek köszönhetően 27 főre emelkedett az üzlet dolgozóinak létszáma.
Berendezés, felszereltség:
Az első szembetűnő változás, hogy az üzleten megjelentek a COOP üzletlánc boltmegújítási programjának megfelelő arculati elemek. A világítás korszerűsítését led lámpákkal oldották meg, valamint a hűtő regálok az eddigi teljesen nyitott megoldás helyett nyitható ajtókat kaptak. A cég a mélyhűtő berendezéseket korszerű, energiatakarékosabb fali állványokra cserélte. Egyedi kialakítású borsziget is helyet kapott a csemegepulttal szemben, melyhez a vásárlók további informáltságát segítendő érintőképernyős információs kioszk került integrálásra. Mindezek mellett önkiszolgáló kenyérszeletelő, fotóelőhívó automata, olvasósarok, és egyedi falikút várja a vásárlókat, illetve szükség esetén egy újraélesztő készülék is megtalálható a szupermarketben. A padlófelületek exkluzív sötétbarna kopásálló borítást kaptak, míg a bútorzat uralkodó színe az elegáns mélyszürke. Látványos elem az a négy felülvilágító ablak, melyeknek köszönhetően az eladótér sokkal világosabb, így melegebb hangulatot áraszt.

elelmiszer.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu