Csődbe ment a Hertz

Csődbe ment a Hertz

Csődbe ment a Hertz

 

A világ egyik legnagyobb autókölcsönzője csődvédelmet kért az amerikai bíróságon, miután nem tudott megegyezni a hitelezőivel.

A Hertz már a negyedik éve komoly veszteséggel működött, így a koronavírus okozta hatalmas visszaeséssel már nem tudott megbirkózni. A franchise hálózatnak az egyik legnagyobb bevételt a reptéri autókölcsönzés hozza, amely most világszerte leállt a járványnak köszönhetően.

A hálózat által kért csődvédelem nem érinti a franchise nemzetközi tevékenységét, így az európai és magyar egységek zavartalanul működhetnek tovább.

A Hertz Autókölcsönző közel 40 éve van jelen Magyarországon. A hazai Hertz franchise jogok tulajdonosa a Mercur Rent a Car Kft. A Hertz rendkívül széles és színes gépjármű választékkal szolgálja ki az üzleti és a privát utazókat egyaránt. A legújabb technológiákkal felszerelt autók mellé a Hertz világszínvonalú szolgáltatását nyújtják: teljes körű flottakezelés és kárügyintézés, 24 órás országúti segélyszolgálat Európában.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu