Délkelet-Ázsia mesés orchideái az Oázis Kertészetekben

Délkelet-Ázsia mesés orchideái az Oázis Kertészetekben

Délkelet-Ázsia mesés orchideái az Oázis Kertészetekben

 

Az éjszakák egyre hosszabbak, november 25-én délután az Oázis Kertészetekben az orchideáké lesz a főszerep. Ezen a napon ugyanis, délután 4-től este 10 óráig minden Oázisban különleges kedvezményekkel és vendéglátással várják a vásárlókat és érdeklődőket.

Az Oázis kertészetek Délkelet-Ázsia titokzatos földjére kalauzolják el a vendégeiket, bemutatva a legegzotikusabb orchideákat! Iyen estéből csak egy van egy évben, amelyen minden kertészet fantasztikus kedvezményeket, és vendéglátást biztosít.

Csatlakozzon az eseményhez a Facebookon, és hívja meg barátait is!

A következő akciók között válogathatnak: 
– 2 darab orchidea vásárlása esetén az olcsóbbat féláron biztosítják
– Bármilyen orchidea vásárlása esetén választhat hozzá egy maximum 5000 Ft értékű kaspót, amely féláron vásárolhat meg
– Bármilyen orchidea vásárlása esetén egy 250 ml-es Oázis orchidea tápoldatot vagy egy 3 literes Oázis orchidea földet kap ajándékba (egy vásárló egy orchideához tápot vagy földet választhat, kettő darab vásárlása esetén kettőt és így tovább)
– Minden orchidea kellék és kiegészítő (öntözőkanna, kézi párásító, orchidea támasz, csipeszek, átlátszó cserép, stb.) 20-50% kedvezménnyel vásárolható meg.
További akciós tudnivalók: Az akciók nem halmozhatók, de egy vásárló több orchidea vásárlása esetén több akcióban is részt vehet (például 3 darab orchidea vásárlása esetén a vásárló választhat magának 1-1 tápot és földet, illetve egy kaspót féláron, de egy orchideához nem jár kaspó is meg föld is).

oazis.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu