Iskolakezdésre varázsolja újjá otthonát a DIEGO-val!

Iskolakezdésre varázsolja újjá otthonát a DIEGO-val!

Iskolakezdésre varázsolja újjá otthonát a DIEGO-val!

 

Augusztusban már gondolni kell az iskolakezdésre, főként, ha padlóburkolatot szeretne cserélni a gyerekszobában, vagy a lakás bármely részében. Amennyiben szeretné újjá varázsolni otthonát vagy gyermeke szobáját, a DIEGO áruházakban biztosan megtalálja az elképzeléseinek megfelelő termékeket.

Széles puha padlószőnyeg választékkkal várnak minden érdeklődőt a Diego áruházak.

A DIEGO kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medence laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny, tapéta és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán. A DIEGO mára már több mint 50 millió Euro-s forgalmat lebonyolító nemzetközi franchise hálózat. Magyarországon, Romániában, és Szlovákiában több mint 120 DIEGO áruházban vásárolhatják meg a fogyasztók a kedvező árú, kiváló minőségű termékeket.

A DIEGO Modul Franchise Rendszer egy egymásra építhető, modulonként bővíthető rendszerelemekből álló kiforrott egység, ami a piaci igények növekedését követve lehetőséget nyújtanak a tervszerű bővülésre, akár egymástól eltérő modulonkénti növekedési ütemekkel.
A legkisebb modulban is adott a lehetőség a teljes DIEGO termékportfolió bemutatására. A legnagyobb modul a piaci igényeket maximálisan kielégítő struktúrát és tőkeigényt tartalmazza, ami a partner rendelkezésére álló tőke függvényében növelhető.

Az ajánlott DIEGO Modul Franchise Rendszer egy “kulcsrakész megoldás”, ami magában hordozza a piaci igényekhez alkalmazkodó tervszerű növekedés lehetőségét.
A DIEGO a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Forrás: diego.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu