Duna House évnyitó party

Duna House évnyitó party

Duna House évnyitó party

Január elején nagyszabású évnyitóval köszöntötte a Duna House az újévet. Szinte teljes létszámmal, közel ezren vettek részt az elegáns eseményen, ahol a megszokott díjátadókon és beszédeken túl kitűnő fellépők és gazdag vacsora kényeztette a vendégek gyomrát és jókedvét.
A Duna House a magyarországi ingatlanpiac egyik vezető vállalata, széles és sokrétű tevékenységi körébe tartozik az ingatlanközvetítés, a franchise megoldások, a projekt marketing-tevékenység, ingatlan-finanszírozás és ingatlanokkal kapcsolatos befektetések, valamint az ezekhez kapcsolódó tanácsadói és kezelői tevékenységek.
A hálózat tagja a Magyar Franchise Szövetségnek, amely 2010-ben az Év Franchise Hálózatának választotta. Ezután 2012-ben az Év Internet Média és Web Díját is a Duna House hálózat érdemelte ki. A hosszú évek alatt több mint 110 egységre bővülő országos hálózat ékes bizonyítéka annak, hogy a franchise üzleti modellnek komoly létjogosultsága van a piacon.
Marketingtevékenységével igyekszik ügyfeleit hatékony és gyors kiszolgálásban részesíteni. A 2012. évben a Facebook közösségi oldalon meghirdetett filmpályázatára 31 film érkezett be, amelyek közül a hálózat többet is bátran használhat image-építési célokra.
Videó: Duna House (Youtube csatorna)
Képek forrása: Facebook – Duna House Szombathely
Szerző: ViFe

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu