Edzőtermi roadshow a BioTech USA szervezésében

Edzőtermi roadshow a BioTech USA szervezésében

Edzőtermi roadshow a BioTech USA szervezésében

 

A BioTech USA Sport Élet Egészség Központ szervezésében az ország számos edzőtermében február 6. és március 22. között az érdeklődők találkozhatnak Kiss Jenő testépítő világbajnokkal. Az edzőtermi roadshow első állomása Debrecen. A Segner János tér 5. szám alatt található Segner Fitness szalonba látogat a Mr. Unviers február 6-án, 17:00 órától.
A BioTech USA Sport Élet Egészség Központ mára piacvezetővé vált Magyarországon a táplálék-kiegészítők szegmenségben. Országosan több mint 80 boltból áll a hálózat és folyamatos a fejlődés. Termékeik között megtalálhatók a vitaminok, ásványi anyagok, fogyókúrát támogató termékek és a fehérjék is.
A hálózat elkötelezte magát az egészséges életmód, a tudatos táplálkozás és a rendszeres sportolás népszerűsítése mellett. Hisznek abban, hogy ezáltal hozzájárulhatnak vásárlóik életminőségének javításához. Küldetésük, hogy ebben segítsék fogyasztóikat.
Forrás: biotechusa.hu; BioTech USA HU Facebook-profil
ViFe

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu