Egerben nyitja új üzletét a Levendula Fagylaltozó franchise

Egerben nyitja új üzletét a Levendula Fagylaltozó franchise

Egerben nyitja új üzletét a Levendula Fagylaltozó franchise

 

Holnap, azaz csütörtök délután Eger belvárosában is utcára tolja az ikonikus lila biciklit a Levendula Kézműves Fagylaltozó. A jeles eseményt a már hagyománnyá vált ingyes kóstolóval -délután 17-19 óra között- és facebookos nyereményjátékkal ünnepli az üzlet. A napi sorsolásokon 2000 Ft értékű fagylaltozást nyerhetnek a soproniak, akik izgatottan várták a lánc érkezését városukba. A kíváncsiaknak és édesszájúaknak nincs más dolguk, mint megkeresni a Széchenyi úti lila biciklit. Az új üzlet nyitásával egyik fagylaltjuk “haza érkezik”, hiszen mostantól itt is elérhető lesz az Egri bikavér ízű kézműves fagylalt. A kínálatban egyébként a megszokott alap ízek mellett -csokoládé, vanília, levendulás csokoládé- izgalmas újdonságok is elérhetővé válnak az új egységben, mint például a Mézes-ágyas Vilmoskörte Pálinka.

 

Az üzletek kínálatukat tekintve több mint 80 fajta fagylaltot vonultatnak fel, amelyeket mesterséges adalékanyagok nélkül, valódi gyümölcs felhasználásával, válogatott hozzávalókból, kézzel készítenek. Az olaszos fagylaltkészítési hagyományok mellett az alapanyagok újszerű megközelítésével próbálják megnyerni a vendégeket. Az ízek összetevői között – a teljesség igénye nélkül – találunk tihanyi levendulát, szatmári szilvát, szentendrei epret, belga csokoládét, brontei pisztáciát, és siracusai citromot is.

A tulajdonosok célja egy olyan – a magyar piacon egyedülálló – presztízs fagylaltozó létrehozása volt, ahol a vendégek magas minőségű kézműves fagylaltokat fogyaszthatnak, egy provence-i hangulatú egységben. A Levendula fagylaltozók egyedi színvilággal és külső megjelenéssel hívják fel magukra a figyelmet, amely egyedivé teszi üzleteiket, és hamar a környék kedvenc találkozóhelyeivé válnak. A kellemes, barátságos légkörben a vásárlókat tájékozató táblák segítik az ízek és a felhasznált alapanyagok közötti eligazodásban, mivel a fagylaltozók termékkínálata a korszerű táplálkozási igényeknek megfelelően lett kialakítva.

A franchise rendszer bevezetésével egy Levendula fagylaltozót alacsony vállalkozási kockázattal nyithat meg az átvevő partner. Ehhez komoly segítséget, kidolgozott arculatot és folyamatos tanácsadást, valamint támogatást kap a rendszergazdától. Közös beszerzési források, központi kézműves műhely, és egy egész országra kiterjedő logisztikai hálózat is segítik az átvevőt a boldogulásban.

A Levendula Kézműves Fagyalaltozó a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését a hálózattal kapcsolatban, és Ön is szeretne átvevővé válni, további információkért, írjon az uzletfejlesztes@levendulafagylaltozo.hu e-mail címre.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu