Egyedülálló iskolaelőkészítő foglalkozást indított a Stilianos Babauszoda Franchise

Egyedülálló iskolaelőkészítő foglalkozást indított a Stilianos Babauszoda Franchise

Egyedülálló iskolaelőkészítő foglalkozást indított a Stilianos Babauszoda Franchise

A Stilianos meglepő újítást hozott a hamarosan iskolapadba kerülő gyermekek és szüleik számára. A technológiai fejlődés következtében megváltozott és felgyorsult világunk kihívásait szem előtt tartva, teljesen más oldalról közelíti meg négyéves kortól a vízben való mozgást. Az oktatók a hálózat gyermekbarát medencéiben készítik fel a digitális kor gyermekeit, akiknek az iskolakezdés manapság gyakran nehézséget jelent. Az iskolai elvárásrendszer lassabban változik, a gyermekek mindennapjai, mozgás-, tapasztalat- és ismeretszerzési lehetőségei a korábbi korokhoz képest azonban már nagyon eltérőek.

Swim and Learn alapcélja a sikeres iskolakezdéshez szükséges alapképességek és a mozgás együttes fejlesztése, valamint az úszás megtanítása. Részben a preventív jellegű, komplex fejlesztést megvalósító SHD (Stilianos Hydro Development) foglalkozások folytatásának is tekinthető. A gyermekek úszni tanulnak, bővül az ismeretrendszerük, fejlődik többek között figyelmük, emlékezetük, részképesség struktúrájuk, nagy- és finommozgásuk, rajzkészségük. A technika unikális. Már maga a vízben történő iskolai felkészítés is új, azonban mindez úszástanítással kombinálva egyedülálló.

Szülő és gyermek együtt tanul, így minőségi időt tölthetnek közösen el

A négy év feletti gyermekek jellemzően már a szülők nélkül járnak a különórákra, sportokra. A Stilianos Babauszoda azonban úgy dolgozta ki új foglalkozását, hogy a gyermek és a szülő együtt élhesse át a közös tanulás örömét, az élményeket és a minőségi időt. Ketten végzik a feladatokat, és oldják meg a problémákat, a szülő segíti a mozdulatokat és az oktató vezetésével, segítségével tanítja az úszást.

A Stilianos Babauszoda

A Stilianos napjainkra olyan márkanévvé vált, melyet a fővárosban és környékén élő kisgyermekes családok közül egyre többen ismernek és szeretnek. A hálózat a jól kiépített koncepciónak és a piaci rés megtalálásának köszönhetően a szülők körében gyorsan jó hírnévre tett szert. A közel tizenöt éve működő és folyamatosan fejlődő magyar franchise vállalkozás a babaúszás megreformálása mellett egyedi technikáival és korosztályra alakított SHD vízi foglalkozásával kiemelkedő és különleges szolgáltatást nyújt hazánkban, illetve nemzetközi viszonylatban is. A jó hírnév és a stabil franchise rendszer nyújtotta pozitívumok miatt folyamatos az új partnerek csatlakozása.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu