Egyedüli vállalkozási lehetőséget kínál Debrecenben a Duna House

Egyedüli vállalkozási lehetőséget kínál Debrecenben a Duna House

Egyedüli vállalkozási lehetőséget kínál Debrecenben a Duna House

Amennyiben érdekli az ingatlanpiac, esetleg most is ingatlanokkal foglalkozik, kiváló lehetőséget kínálunk Önnek – írja a Duna House közleményében. Debrecenben már bizonyított a Duna House, vágjon bele egy kipróbált üzletbe!
Legsikeresebb vidéki városunkban, Debrecenben további irodanyitásokra újabb franchise partnert keres a Duna House.
„Vajon hány vállalkozás tudja elmondani magáról, hogy a nyitás kezdete óta, a közben betört válság ellenére is folyamatosan gyarapodni tudott? A Duna House ingatlanközvetítő hálózat debreceni története ilyen példával szolgál. Mára a Duna House az egyik legbiztosabb, legmegbízhatóbb márkanév a városban. A hét éve tartó töretlen sikertörténet magáért beszél. Különleges lehetőség tehát az, hogy a Duna House lehetőséget kínál új franchise partner belépésére a területre. Ne hagyja ki!”
Mit kínál Önnek a Duna House Hálózat? Részletes franchise tájékoztatónkról a www.dh.hu/franchise oldalunkon olvashat. Személyes találkozóra szeretettel várjuk jelentkezését a szalay.kinga@dh.hu címen.
A Duna House ingatlanközvetítő hálózat
A Duna House a magyarországi ingatlanpiac egyik vezető vállalata, széles és sokrétű tevékenységi körébe tartozik az ingatlanközvetítés, a franchise megoldások, a projekt marketing-tevékenység, ingatlan-finanszírozás és ingatlanokkal kapcsolatos befektetések, valamint az ezekhez kapcsolódó tanácsadói és kezelői tevékenységek. A Magyar Franchise Szövetség a franchise vállalkozást 2010-ben az év franchise hálózatának választotta.
Forrás: Duna House

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu