Egyedi megállapodás a Matrackuckó Franchise hálózat és a KITE Zrt között

Egyedi megállapodás a Matrackuckó Franchise hálózat és a KITE Zrt között

Egyedi megállapodás a Matrackuckó Franchise hálózat és a KITE Zrt között

 

A különleges minőségű matracok, párnák, gyapjú ágyneműk forgalmazásával foglalkozó Matrackuckó Franchise hálózat egyedi megállapodást írt alá a KITE Zrt.-vel. Ennek keretein belül a KITE munkavállalói egy speciális kedvezménycsomagot vehetnek igénybe a Matrackuckó üzleteiben.

A KITE Zrt. 40 éves fennállása alatt hazánk vezető agrárkereskedelmi vállalatává nőtte ki magát, több, mint 1000 munkavállalót foglalkoztat országszerte és több, mint 30.000 mezőgazdasági partnerrel rendelkezik.

A megállapodást segítette, hogy a KITE dolgozói számára olyan juttatási csomagokat kíván biztosítani, melyek a szokásos Cafeteria kereteken túlmutatnak és valóban szolgálják a munkavállalók regenerálódását, kikapcsolódását.

Erre egy kiváló megoldást nyújt ez a lehetőség, hiszen nem csak minőségi termékeket lehet vásárolni az egyedi kedvezményekkel, hanem a vásárlást megelőzően lehetőség van alvásállapot és alvásminőség mérésére is, amely nagyban segítheti a munkatársakat abban, hogy a számukra leginkább megfelelő termékek megvásárlásával javíthassanak alvásminőségükön. Ehhez akkreditált szakmailag felkészült orvosok nyújtanak segítséget.

Kipihent dolgozó, jobb teljesítmény, magasabb szintű munkavégzés!

 

Cikkek

Bemutatkozik a Maráczi Serház koncepció

A Maráczi Serház koncepció 2018-ban debütált a fesztiválok világában. Az egyedi, kör alakú italpultjaik rendkívül népszerűvé váltak, és számos fesztivál, rendezvény és városi esemény üde

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu