Egyetemi lakáskereső alkalmazás a Duna House-tól

Egyetemi lakáskereső alkalmazás a Duna House-tól

Egyetemi lakáskereső alkalmazás a Duna House-tól

A Duna House a fiatal, egyetemista korosztály számára készített testhezálló alkalmazást, amely nagyban megkönnyíti a lakáskeresést.
A ponthatárok meghirdetését követően országszerte elindult a lakásvadászat, ki bérel, ki pedig vásárol, ha megteheti. A sok szempont egyike nyilván az oktatási intézménytől való távolság, akár gyalog, akár tömegközlekedéssel, vagyis az ingatlanhirdetések között úgy kell válogatni, hogy ennek a kritériumnak is megfeleljen. Az általános probléma azonban az, hogy a hirdetések ritkán tartalmaznak pontos címet, ha pedig igen, akkor is egyenként kell ezeket a térképen megtalálni, majd az egyetemhez való viszonyát vizsgálni.
A Duna House ezt a problémát oldotta fel új alkalmazásával. Az eljárás egyszerű: a (leendő) hallgató egy legördülő menüben kiválasztja az intézetet és a kart, beállítja a legfontosabb ingatlan paramétereket, – legyen szó vásárlásról, vagy bérlésről, – majd elindítja a keresést. A szoftver a megadott ár és méretkategóriák szűkítésével a megadott kar környékéről válogat, jelezve, hogy mind gyalog, mind pedig tömegközlekedéssel milyen napi utazás vár majd a hallgatóra.
A tetszetős ingatlanra kattintva annak részletesebb adatlapja érhető el, illetve további képek is megtekinthetők.

A Duna House ingatlanközvetítő hálózat

A Duna House a magyarországi ingatlanpiac egyik vezető vállalata, széles és sokrétű tevékenységi körébe tartozik az ingatlanközvetítés, a franchise megoldások, a projekt marketing-tevékenység, ingatlan-finanszírozás és ingatlanokkal kapcsolatos befektetések, valamint az ezekhez kapcsolódó tanácsadói és kezelői tevékenységek. A hálózat tagja a Magyar Franchise Szövetségnek, amely 2010-ben az év franchise hálózatának választotta.
Forrás: Duna House

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu