Ékszer- és ezüstaukció a BÁV-nál – december elején

Ékszer- és ezüstaukció a BÁV-nál – december elején

Ékszer- és ezüstaukció a BÁV-nál – december elején

December 10. és 11. között rendezi meg a BÁV Bizományi Kereskedőház a 90. Ékszer- és 7. Ezüstaukcióját. Az aukciós kiállítást holnaptól tekinthetik meg az érdeklődők.
Hamarosan újabb aukcióra kerül sor a BÁV háza táján. Ezúttal az ékszerek és az ezüst a téma. A december 10. és 11. között megrendezésre kerülő aukción kiállított tárgyakat már holnapról, azaz november 30-tól megtekintheti az érdeklődő közönség. Az aukciós kiállítást november 30-tól egészen december 8-ig megtekinthetik, minden nap 10-18 óra között.
Az Aukciós Kiállítás szakmai programjai: november 30-án és december 7-én 15 órakor az ékszerek szakmai bemutatása, november 30-án és december 7-én 17 órakor az ezüst tárgyak szakmai bemutatása történik. Az Aukció helyszíne: BÁV Aukciósház (Budapest, V. kerület, Bécsi utca 1.).

A BÁV franchise

A BÁV 2005-ben kezdte meg franchise hálózatának kiépítését, biztosítva ezzel a franchise-t előnyben részesítő vállalkozóknak a pénzügyi szolgáltatási szektorban való megjelenés lehetőségét. Hálózatbővítési stratégiájának részeként jelent meg még 2007-ben a Nemzetközi Franchise Kiállítás és BuyBrand Show-n is.
Emellett természetesen folyamatosan várják a további érdeklődőket, akik új üzletbe kezdenének, BÁV fiókot szeretnének nyitni.
Forrás: bav.hu
Szerző: ViFe

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu