Elindult a Duna House online ingatlan aukciós oldala

Elindult a Duna House online ingatlan aukciós oldala

Elindult a Duna House online ingatlan aukciós oldala

“Ne maradjon ki Ön sem, nézze meg elsők között az ingatlanokat, melyek a június 16-án, délben induló 3 Aukción a kínálatban szerepelnek.” – hívja fel az olvasók figyelmét a Duna House ingatlaniroda hálózat Facebook-oldalán.
„Érdemes persze folyamatosan figyelni az oldalt, hiszen az ingatlanok listája az új Aukciókban folyamatosan bővül. Tarts velünk, és nézz körül: www.ingatlanaukcio.hu.”

Ingatlan Aukció – Hogyan működik?

A Nyugat-Európában és a tengerentúlon már ismert értékesítési formát Magyarországon ebben a formában eddig csak úgynevezett kényszerértékesítés, végrehajtás vagy banki ingatlan során ismerhettük.
A Duna House innovációjaként először kerül megrendezésre Magyarországon szabad piaci ingatlanok Aukciója. Az itt található ingatlanokat az eladók maguk kínálták Aukcióra. Van, ahol az Eladó hajlandó olcsóbban kínálni az ingatlant, mert már régóta próbálja értékesíteni és az eladás sürgőssé vált, de vannak olyan Tulajdonosok is, akik nagyon keresett ingatlannal rendelkeznek és bíznak benne, hogy az Aukciós folyamat során a maximális árat fogjuk tudni biztosítani nekik.
A folyamat az alábbi leírás szerint kényelmes, egyszerű, átlátható és online webes felületen keresztül történik.

Ingatlan Aukció – Ingatlanosblog

“Mindenen túl vagyunk, ismerem a kollégák véleményét, a sajtóét, és a konkurenciáét a hamarosan induló ingatlan aukció kapcsán. Szerencsére az én lelkesedésemet nem törte le egyik sem, inkább növelte. Ahogy közeledik a kezdés időpontja, egyre izgatottabb vagyok.
Mi történik ma a hazai ingatlan piacon? Elindultak a vevők, határozott javulás van a több éves stagnálás után. Csökkennek az alkuk, és végre kezd igazán élvezetessé válni a munka. Egy ilyen környezetbe érkezik az online ingatlan aukció, ami mindannyiunkat lázba hoz. Ha kudarcra van ítélve, ahogy az egyik kisebb konkurens cég állítja, hát istenem, nem jött be, de legalább megpróbáltuk.” – írja Schneiderné Bereczky Andrea az ingatlanosblog.hu oldalon.
Forrás: dh.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu