Elindult az Oázis kertészet webáruháza

Elindult az Oázis kertészet webáruháza

Elindult az Oázis kertészet webáruháza

Hosszas előkészületek után elindult webáruházunk. Az egyre népszerűbb Oázis termékeket ezentúl nem csak kertészeteinkben, de webáruházunkon keresztül is megvásárolhatók. –-írja az Oázis weboldalán.
Persze a termékek köre még ennél is sokkal tágabb. Mostantól több száz növénytartó, kaspó, agyag-, műanyag és kerámiacserép mellett a legjobb minőségű szerszámokat, kisgépeket és egyéb kiegészítőket is kényelmesen megvásárolhatjuk otthonról.
Bár az Oázis igyekezett mindent megtenni, hogy a webáruház zökkenőmentesen induljon, az esetlegesen előforduló hibákért, pontatlanságokért előre is elnézést kérnek. Kérik, hogy amennyiben hibával találkozik az olvasó, azt jelezze a webshop@oazis.hu címre.

Az Oázis franchise-ról

Az Oázis Kertészetek a hazánkban szinte ismeretlen, de nyugaton rendkívül népszerű “gardencenterek”-et képviselik. Az üzletek áruválasztéka a kert-dísznövény-dekoráció tematikára épül, széles termékskálájának és aktív marketing-tevékenységének köszönhetően egész évben jelentős kiskereskedelmi forgalmat generál. Az értékesítés alapeszméje a vevőorientáltság és szakmai korrektség.
A 20 éves születésnapját ünneplő hálózat, immár országszerte közel húsz egységében várja az akcióban részt venni kívánó vásárlóit.
Forrás: oazis.hu

 

Cikkek

17. alkalommal rendezték meg a Coop Rallyt

A Polus Sütő Kft. csapata nyerte a 17. alkalommal megrendezett Coop Rally-t. A minőségi magyar élelmiszer-előállítást és -termékeket a középpontba állító, idén több mint 100

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu