Ez nem áprilisi tréfa: lábméret akció az Oázis Kertészetekben

Ez nem áprilisi tréfa: lábméret akció az Oázis Kertészetekben

Ez nem áprilisi tréfa: lábméret akció az Oázis Kertészetekben

 

Április 1-én az Oázis Kertészetekben minden növény árából annyi százalék kedvezményt kap, amekkora a lába!

Az akció menete
A vásárló az üzletbe belépéskor, a lábmérő lapon megméri lábát, melyet követően a kertészet munkatársától a lábméretének megfelelő kártyát kap, majd a pénztárnál, a számlázás megkezdése előtt átadja a lábméretét jelző kártyát. A lábakat 36-38-40-42-44-46-os lábméretig az erre a célra kialakított lábmérő lapon mérik.

A kedvezményt, a kártya alapján, a pénztáros munkatárs határozza meg, ennek megfelelően számláz.

A pénzt annak a vásárlónak kell kifizetni, aki a lábát megmérte.

Az akcióban szereplő termékek:

Minden élő növény kivéve a gyepszőnyeget, a leértékelt termékeket, hagymákat, magokat. Az akció csak a meglévő árukészletre vonatkozik.

Speciális esetek:

A jobb és bal láb eltérő mérete esetén a lábak méretét átlagolják. A lábméréskor a lábmérőn, s nem pedig a lábbelin lévő értéket kell nézni.

Lábat bérbe adni tilos, azaz nem ajánlhatja fel egy vásárló társainak, hogy újra megméretteti lábát. Csak a megjelent vásárló lábát lehet megmérni, azaz nem elfogadható az, ha valakinek van otthon egy nagylábú rokona, ismerőse. A kerekes székkel közlekedő vásárlók automatikusan a maximális (46 %-os) kedvezményt kapják meg.

forrás: oazis.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu