Főleg vidéken keresi partnereit a Nordsee gyorsétterem hálózat

Főleg vidéken keresi partnereit a Nordsee gyorsétterem hálózat

Főleg vidéken keresi partnereit a Nordsee gyorsétterem hálózat

 

A Nordsee egy száz éves, európai bázisú, halakat forgalmazó gyorsétterem hálózat, mely hazánkban is átvevő partnereket keres. A franchise koncepció németországi központtal rendelkezik.

Jelenleg világszerte közel ötszáz étteremből álló hálózat működik a márkanév alatt. Budapesten öt évvel ezelőtt nyitott az első Nordsee gyorsétterem. Hazánkban hat üzlettel van jelen a halas étterem, amely számot a magyar mester partner további egységek nyitásával, franchise partnerek csatlakozásával szeretné bővíteni a jövőben. A terjeszkedés tekintetében leginkább a vidéki településekre koncentrálnak.

A Nordsee franchise lehetőség

„Olyan partnereket keresünk, akik nyitottak abban, hogy Budapesten kívül, egy-egy vidéki megyeszékhelyen, egy közös vállalat keretében, éttermet nyissanak. Partnereink számára komoly hátteret adunk, hiszen a know-how átadásán túl, képzéseket, beszerzési csatornákat, és komplett arculati/ üzletkialakítási tanácsadást biztosítunk” – mondta el a Magyar Franchise Szövetség által készített interjúban Rózsa József, a 3R-SHOP Kft. cégvezetője, a Nordsee magyar mester franchise jogaival rendelkező vállalkozó.

„Amit elvárunk a partnereinktől, hogy elkötelezettek legyenek a halfogyasztás tekintetében a cégünk iránt, illetve rendelkezzenek olyan tőkeerővel, amellyel a beruházást, a bolt kialakítását meg tudják finanszírozni.”

Nordsee gyorsétterem – múlt és jelen

Az 1896-ban alapított, német franchise hálózat nagyon sokáig csak hazai nyelvterületeken, Németországban és Ausztriában volt jelen. Nem is olyan régen, 2008-2009-ben fordult a nemzetközi, főképp európai piacok felé, és nyitott üzleteket Romániában, Svájcban, Spanyolországban, Törökországban, Bulgáriában, Csehországban, Oroszországban, Cipruson valamint hazánkban is. Annak ellenére, hogy az éttermekbe minden “hal” alapanyagot Németországból szállítanak, a hálózat Dubaiban is jelen van már.

A Nordsee a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu