Fényes Csillag a Blaha Lujza téren (BENU)

Fényes Csillag a Blaha Lujza téren (BENU)

Fényes Csillag a Blaha Lujza téren (BENU)

A budapestiek és a környék lakóinak örömére kívül-belül megújult a BENU hálózathoz tartozó Csillag Gyógyszertár a Blaha Lujza téren. A már 1873 óta működő gyógyszertárat a legmodernebb követelményeknek megfelelően alakították ki, és mostantól teljesen új környezetben, de a megszokott szakmai színvonalú szolgáltatással és tanácsadással várja a betegeket és vásárlókat Budapest szívében.
Az ünnepélyes gyógyszertár megnyitón a BENU hálózatot működtető PHARMANOVA Zrt. képviselői mellett jelen volt Dudás Istvánné, Józsefváros önkormányzati képviselője valamint Rónaszékiné Keresztes Mónika, Erzsébetváros alpolgármestere.
Dudás Istvánné, Budapest 8. kerületének önkormányzati képviselője így köszöntötte a megújult gyógyszertárat: “Nagyon fontosnak tartom, hogy egy gyógyszertár felelősséget vállaljon a lakosokért, és hívja fel figyelmüket egészségük értékére, fontosságára. Örülök, hogy a BENU Gyógyszertárak ezt az eszmét képviselik.”
„A Csillag Gyógyszertár központi fekvésének köszönhetően, már jó ideje fontos szerepet tölt be Budapest és azon belül is a Blaha Lujza tér és környékén élők és családok egészségügyi szolgálatában.” – mondta Rónaszékiné Keresztes Mónika, Budapest 7. kerületének alpolgármestere. „Nagy örömömre szolgál, hogy a BENU Gyógyszertár jóvoltából egy modern, színvonalas, beteg és egészség centrikus patika vár minden Erzsébetvárosi lakost is, a már jól megszokott helyen” – tette hozzá az alpolgármester asszony.
A megújult BENU Gyógyszertár kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi a vásárlást. A kínálat átlátható, a termékek kategóriákba rendezetten sorakoznak a polcokon. A szépségápolási cikkek, a táplálék-kiegészítők, a gyógyteák, és számos egyéb termék szabad polcokra került, így a sor feltartása nélkül kényelmesen lehet válogatni, a hasonló termékeket összevetni vagy akár az árakat böngészni. A felkészült gyógyszerészek szakértelmükkel és egészségmegőrző tanácsaikkal mindenkinek segítenek a helyes döntés meghozatalában, ezzel teremtve közvetlen és emberközpontú hangulatot.

A BENU Gyógyszertár

A BENU Gyógyszertár Koncepció jogtulajdonosa a PHARMANOVA Zrt., a magyar gyógyszer-kiskereskedelmi piac meghatározó szereplője. A gyógyszertári üzletvitelben és vagyonkezelésben szerzett több mint 10 éves tanácsadói tapasztalatával, elérkezettnek látta az időt arra, hogy eddigi szakmai munkája tapasztalatait, munkatársai felgyülemlett tudását, adatbázisát, meglévő szellemi- és anyagi erőforrásait – összegyűjtve, rendszerezve – más piaci szereplők szolgálatába állítsa, és szélesebb körben kamatoztassa, így létrehozta a BENU Franchise-t, amely 2012 óta a Magyar Franchise Szövetség tagja.
Forrás: benu.hu
-ViFe-

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu