Folytatja hálózati terjeszkedését az Otthon Centrum

Folytatja hálózati terjeszkedését az Otthon Centrum

Folytatja hálózati terjeszkedését az Otthon Centrum

Franchise partnereket keresnek Budapesten, és több vidéki nagyvárosban, kiemelten Veszprémben, Egerben, továbbá Kaposváron, Gyöngyösön, Jászberényben, Dunaújvárosban, Baján, Nagykanizsán, Kiskunfélegyházán, Mohácson, Orosházán, Szentesen, Gyulán, Hódmezővásárhelyen, Hatvanban egyaránt.
Az Otthon Centrum (OC) hálózata biztos hátteret kínál mindenkinek, aki kipróbálná magát az ingatlanpiacon, saját területi iroda nyitásával, s ezáltal maga is otthont tud teremteni ügyfeleinek. Az elmúlt két évben a hálózatnak bevétel tekintetében 25 százalékot sikerült növekednie, partnerei kiemelkedő értékesítési eredményeinek köszönhetően. – olvasható az OC weboldalán.

„A mi tudásunk, az ön üzlete”

A jelenlegi gazdasági helyzetben a legtöbb vállalkozó olyan üzleti megoldást keres, amely nem jelent aránytalanul nagy kockázatot, ugyanakkor, amellyel ki tudja használni az esetlegesen kínálkozó lehetőséget. Egy ismert, nagy múltú cég hálózatához csatlakozni éppen ezt a biztonságot és egyben a lehetőséget jelenti.
Az Otthon Centrum franchise hálózatának sikerült a mai kiélezett piaci helyzetben pozícióját megőriznie, sőt megerősítenie. Köszönhető ez kiterjedt kínálati portfóliójuknak, több tízezres vevőkörüknek, valamint annak, hogy olyan szakértői tudással és a hálózat által nyújtott háttérrel rendelkeznek, melyeknek köszönhetően rugalmasabban tudnak reagálni a változó piac kihívásaira.
Egy franchise hálózathoz csatlakozva indulni zökkenőmentesebb és biztonságosabb, mint önálló vállalkozást indítani.
Forrás: oc.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu