Folytatódik a BÁV Szabad Akadémiai előadássorozata

Folytatódik a BÁV Szabad Akadémiai előadássorozata

Folytatódik a BÁV Szabad Akadémiai előadássorozata

Tovább folytatódik a BÁV Szabad Akadémiai előadássorozata 2014. október 15-től, heti egy alkalommal. “A magyar festészet nagy korszakai” címmel előadássorozatot indítanak az érdeklődők számára.
Előadó: Gimesy Péter, filozófus-művészettörténész, a Magyar Nemzeti Galéria munkatársa. Az előadások témája: a gótikától napjainkig, korok, stílusok alkotók, alkotói csoportok.
Az előadások időpontja: 2014. október 15-től január 7-ig összesen 11 alkalommal, szerdai napokon 15 órától 18 óráig (4×45 perc). Az előadások helyszíne: Magyar Nemzeti Galéria állandó kiállítása. Bérletek korlátozott számban vásárolhatók. További részleteket a következő linkre kattintva olvashat!

A BÁV franchise

A BÁV 2005-ben kezdte meg franchise hálózatának kiépítését, biztosítva ezzel a franchise-t előnyben részesítő vállalkozóknak a pénzügyi szolgáltatási szektorban való megjelenés lehetőségét. Hálózatbővítési stratégiájának részeként jelent meg még 2007-ben a Nemzetközi Franchise Kiállítás és BuyBrand Show-n is.
Emellett természetesen folyamatosan várják a további érdeklődőket, akik új üzletbe kezdenének, BÁV fiókot szeretnének nyitni. A BÁV a Magyar Franchise Szövetség tagja.
Forrás: bav.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu