Fontos mérföldkőhöz ért a Duna House

Fontos mérföldkőhöz ért a Duna House

Fontos mérföldkőhöz ért a Duna House

 

A belföldön és határainkon túl is folyamatosan terjeszkedő ingatlan hálózat fontos mérföldkőhöz érkezett.
A Duna House az elmúlt években dinamikusan fejlődött hazánkban, a tavalyi évben megnyitotta 130. irodáját itthon. Külföldön is hasonló sikereket értek el, hiszen a lengyel Metrohouse akvizícióját követően 2018-ban megvette a Gold Finance hitelközvetítőt is, így már több mint 70 irodával és 500 ingatlanértékesítővel és pénzügyi szakértővel áll az ügyfelek rendelkezésére Lengyelországban.
 
Augusztus végén Gyálon nyitotta meg a hálózat a 140. ingatlan irodáját, ezzel tovább erősítve az országos jelenlétét és lefedettségét.
Az 1998-ban alapított hálózat mára már Kelet/Közép-Európa vezető ingatlanközvetítő hálózatává vált. A Duna House csoport hazánkban és Lengyelországban is piac vezetőknek számít, míg Csehországban szintén nagy erőkkel terjeszkedik Duna House márkanév alatt. Hazánkban a csoportot erősíti az elmúlt években komoly sikereket elért franchise hálózat, a Smart Ingatlan is.
A hálózat sikerét a Magyar Franchise Szövetség is számos alkalommal elismerte már: 2010-ben a Duna House lett az „Év Franchise Hálózata”, 2016-ban a sikeres expanziónak köszönhetően elnyerte az „Év Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Franchise Hálózata” díját.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu