Franchise képzés 2.0

Franchise képzés 2.0

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok működésébe, valamint a felmerülő kihívásokra.

A tematikát a felmerülő igények alapján állítottuk össze, így összeszedtük a franchise partner kereséshez és a növekedéshez kapcsolódó legfontosabb tapasztalatokat. Végig járjuk, hogy milyen felületeken és stratégiával találnak a franchise hálózatok a legsikeresebben partnereket.

Ezt követően pedig végig megyünk a hazai franchise hálózatok életciklusain és azon, hogy melyik időszakban milyen kihívások érték őket (indulásnál, első átvevők csatlakozása után, 10 egységnél, stb.) és erre milyen hatékony válaszokat tudtak adni.

Majd végigjárjuk a franchise partnerekkel kapcsolatban felmerülő problémákat és kihívásokat. Ehhez kapcsolódóan pedig a hálózatok által legsikeresebben alkalmazott és adaptált ellenőrzési és minőségbiztosítási rendszereket is megvizsgáljuk.

Az előadásokat Dr. Mandel Katalin a Magyar Franchise Szövetség főtitkára tartja.

Minden képzési alkalom egy tapasztalt rendszergazda, franchise igazgató vagy éppen a témában jártas franchise szakjogász előadásával zárul.

A képzés kis létszámú (8-10 fő) így a jelenlévőknek tág tere nyílik kérdezni, együtt gondolkodni a hasonló helyzetben lévő résztvevőkkel, az előadóknak pedig jobban kifejteni, személyre szabni válaszaikat.

A Franchise Képzés 2.0 két alkalmas lesz, melyekre június 4-én, illetve 11-én kerül sor.

A képzés 10 órakor kezdődik és várhatóan 15 óráig tart.

Az oktatási napok során ebédet biztosítunk.

A képzés díja: 79.000 ft + Áfa

Helyszín:

A Magyar Franchise Szövetség irodája

1027 Budapest, Margit krt. 64/b

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu