Franchise partnereket keres a Duna House

Franchise partnereket keres a Duna House

Franchise partnereket keres a Duna House

A legtöbb ember számára ismerős az ingatlanpiaci szektor vagy azért, mert már túl van egy adásvételi folyamaton, vagy éppen valamelyik ismerős tapasztalatain keresztül hallott róla.

Azonban annál kevesebben tudnak arról, hogy vajon milyen vállalkozás egy irodát nyitni és vezetni: egyáltalán milyen feladatokkal jár az üzemeltetés? Milyen lehetséges profitra lehet számítani?

Egy átlagos ingatlanértékesítő havi szinten 1-2 ingatlant ad el., Egy tapasztaltabb, nagyobb háttértámogatással rendelkező egyén számára azonban a havi 4 tranzakció is elérhető cél. Mit is jelent ez?

A piaci szinten elfogadott 3-4 százalékos jutalékkal számolva, egy 40 milliós ingatlan eladását követően 1,5 millió forint irodai bevételt termelhet egy ingatlanértékesítő. Mindezt úgy, hogy az ügyfelek is elégedetten távoznak. Az ingatlanos segítség díjánál, ugyanis nagyobb hozzáadott értéket tudnak biztosítani például az alku során. Ingatlanvásárlás esetén pedig leveszik az adásvételi folyamattal járó stresszt az ügyfelekről a megfelelő ingatlan megtalálásától a tranzakció végrehajtásáig.

Emellett az, hogy egyáltalán milyen áron kerül fel az adott lakás vagy éppen, mennyire profin kerül befotózásra és bemutatásra az is sok-sok milliós profitot jelenthet az eladó számára.

Pontosan ezért azok a vállalkozók, akik egy megfelelően motivált és képzett csapatot tudnak összeállítani, könnyen nagy jövedelemre tehetnek szert.

Többek között az ehhez szükséges tudást találhatják meg a vállalkozók a már sikeresen működő franchise hálózatokban. Akár csak más szektorok esetén, itt is hatalmas segítség lehet egy olyan 50, 100 vagy éppen 150 irodával rendelkező hálózathoz csatlakozni, akik már keresztülmentek a kezdeti nehézségeken és egy kész tudást, valamint egy ismert márkanevet adnak át az újonnan csatlakozóknak.

Magyarországon jelenleg a legismertebb ingatlanos hálózat a Duna House (Reacty Digital reprezentatív felmérés alapján), amely jelenleg is országosan keres olyan vállalkozni vágyókat, akik egy saját ingatlaniroda megnyitásán gondolkodnak. A hálózat hozzáállása abban egyedi, hogy elsősorban olyan vállalkozókat vár, akik egységükkel a saját csapatuk vezetését, irányítását vállalják.

A hálózat a saját oktatási rendszerben, az Akadémia 2.0 keretei között képzi a leendő értékesítőket és adja meg nekik azt a tudást, amellyel sikeresen és magas hozzáadott értékkel végezhetik értékesítési munkájukat. A belső oktatás mellett egy hatékony minőségbiztosítási és ellenőrzési rendszer is működik a hálózatban, amely garantálja azt, hogy az ügyfelek számára minden iroda a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassa ügyfelei számára. Így a franchise partnereknek a mindennapi értékesítési feladatok helyett leginkább a saját csapatuk vezetésére kell koncentrálniuk.

Emellett az ország legnagyobb ingatlan-adatbázisához jutnak hozzá a leendő partnerek, amely segítségével nem kell több hónapot eltölteni az ügyfélszerzéssel. A franchise hálózat egy rendkívül széles szolgáltatási palettát kínál, hiszen az értékesítés mellett a hitelközvetítéstől és pénzügyi szolgáltatásoktól kezdve az értékbecslésen át egészen az energetikai tanúsítványok elkészítéséig, szinte minden az ingatlanhoz kapcsolódó feladatkörrel foglalkozik.

A Duna House franchise rendszerének sikerét mi sem mutatja jobban, mint, hogy a jelenlegi franchise partnerek több, mint fele legalább 10 éve a hálózat tagja!

A Duna House-nál való irodanyitás egy viszonylag alacsony költségű befektetési lehetőség és 20 éves tudást ajánl mindazon vállalkozóknak, akik egy új szektorban szeretnék magukat kipróbálni, esetleg a meglévő portfóliójukat növelni.

 

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu