A Bubbles franchise partnereknek adja át mosodái üzemeltetését

A Bubbles franchise partnereknek adja át mosodái üzemeltetését

A Bubbles franchise partnereknek adja át mosodái üzemeltetését

Pályázz a széles ügyfélkörrel rendelkező, jól bejáratott budapesti, érdi, kecskeméti vagy székesfehérvári Bubbles mosodák egyikének üzemeltetésére!

Csatlakozz a Bubbles hálózathoz és légy részese a piacvezető, dinamikusan fejlődő vállalat és brand sikereinek.

A versenyeztetési eljárás eredményeként kiválasztott franchise partnerek üzemeltethetik a jelenleg az eddig Bubbles International Zrt. által közvetlenül működtetett, jellemzően budapesti (továbbá érdi, kecskeméti és székesfehérvári) önkiszolgáló mosodákat. A Bubbles International Zrt. olyan franchise partnerek szakértelmére bízza saját tulajdonban lévő mosodái üzemeltetését, akik a lehető legmagasabb értéket nyújtják az ügyfelek számára.

A tranzakció során a leendő franchise partnerek előre meghatározott vételár ellenében megszerzik az egyes mosodákban lévő ingóságok tulajdonjogát, majd a tranzakciót követően a Bubbles® koncepcióval összhangban végzik az adott mosoda napi szintű operatív működtetését.

A Bubbles International Zrt. szándéka szerint a jövőben az egy budapesti kerületben, vagy budapesti régióban, illetve egy adott városban lévő mosodák lehetőség szerint egy franchise partner felügyelete alá tartoznak majd, tehát preferált a csomagban történő értékesítés a lenti táblázat szerint.

Franchise partnerünkként a legfontosabb feladataid lesznek:

  • az adott önkiszolgáló mosoda napi szintű operatív működtetése
  • helyi marketing kampányok megszervezése és lebonyolítása – támaszkodva a központi országos marketing tevékenységre
  • új ügyfelek felkutatása és akvirálása

Amit értékesítünk számodra:

  • franchise jog az adott mosodára/kerületre/területre,
  • mosodák berendezései és eszközei,
  • az adott mosoda ingatlanának bérleti szerződése – hosszabbítás, átszerződés az új üzemeltetőre, lehetőség szerint 5+5 éves tovább-bérlési lehetőség kitárgyalása,
  • saját ingatlanban üzemeletetett mosoda esetén az ingatlan tulajdonjogának az értékesítése

 

A Bubbles mosoda koncepció bemutatása: 

A Bubbles International Zrt. 2013-ban vezette be a magyar piacra a különleges önkiszolgáló mosoda koncepcióját, amelynek értelmében az ügyfelek a Bubbles® irányelvek alapján kialakított mosodákban az év 365 napján napi 24 órában vehetik igénybe a speciális nagyteljesítményű, automatikus vegyszeradagolással ellátott ipari mosó- és szárítógépek által nyújtott szolgáltatásokat.

A piacra lépés óta eltelt időszak dinamikus növekedésének köszönhetően jelenleg Budapesten 27, vidéken további 37 önkiszolgáló Bubbles® mosoda üzemel. A szolgáltatásokat a nem regisztrált ügyfeleken kívül további 75.000 regisztrált rendszeres ügyfél is igénybe veszi. Jelenleg valamennyi budapesti, illetve további 4 vidéki mosodát a Bubbles International Zrt. közvetlenül üzemelteti, a fennmaradó vidéki mosodák üzemeltetését franchise partnerek végzik. A Bubbles® saját üzemeltetési hálózatban végrehajtott valamennyi mosási és szárítási ciklus száma 2022-ben elérte az 534 ezret.

Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődésed, ezen a linken található jelentkezési lap kitöltésével tudsz részt venni a pályázaton.

Ajánlatadási határidő: 2023. március 27.
Tárgyalási szakasz az egyes boltokra legjobb ajánlatokat nyújtó cégekkel: 2023. április 14-ig.
Eredményhirdetés: 2023. április 30.
Szerződések megkötése: 2023. június 30-ig.
Boltok átadása, éles indulás: 2023. július 1.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu