A Bubbles franchise partnereknek adja át mosodái üzemeltetését

A Bubbles franchise partnereknek adja át mosodái üzemeltetését

A Bubbles franchise partnereknek adja át mosodái üzemeltetését

Pályázz a széles ügyfélkörrel rendelkező, jól bejáratott budapesti, érdi, kecskeméti vagy székesfehérvári Bubbles mosodák egyikének üzemeltetésére!

Csatlakozz a Bubbles hálózathoz és légy részese a piacvezető, dinamikusan fejlődő vállalat és brand sikereinek.

A versenyeztetési eljárás eredményeként kiválasztott franchise partnerek üzemeltethetik a jelenleg az eddig Bubbles International Zrt. által közvetlenül működtetett, jellemzően budapesti (továbbá érdi, kecskeméti és székesfehérvári) önkiszolgáló mosodákat. A Bubbles International Zrt. olyan franchise partnerek szakértelmére bízza saját tulajdonban lévő mosodái üzemeltetését, akik a lehető legmagasabb értéket nyújtják az ügyfelek számára.

A tranzakció során a leendő franchise partnerek előre meghatározott vételár ellenében megszerzik az egyes mosodákban lévő ingóságok tulajdonjogát, majd a tranzakciót követően a Bubbles® koncepcióval összhangban végzik az adott mosoda napi szintű operatív működtetését.

A Bubbles International Zrt. szándéka szerint a jövőben az egy budapesti kerületben, vagy budapesti régióban, illetve egy adott városban lévő mosodák lehetőség szerint egy franchise partner felügyelete alá tartoznak majd, tehát preferált a csomagban történő értékesítés a lenti táblázat szerint.

Franchise partnerünkként a legfontosabb feladataid lesznek:

  • az adott önkiszolgáló mosoda napi szintű operatív működtetése
  • helyi marketing kampányok megszervezése és lebonyolítása – támaszkodva a központi országos marketing tevékenységre
  • új ügyfelek felkutatása és akvirálása

Amit értékesítünk számodra:

  • franchise jog az adott mosodára/kerületre/területre,
  • mosodák berendezései és eszközei,
  • az adott mosoda ingatlanának bérleti szerződése – hosszabbítás, átszerződés az új üzemeltetőre, lehetőség szerint 5+5 éves tovább-bérlési lehetőség kitárgyalása,
  • saját ingatlanban üzemeletetett mosoda esetén az ingatlan tulajdonjogának az értékesítése

 

A Bubbles mosoda koncepció bemutatása: 

A Bubbles International Zrt. 2013-ban vezette be a magyar piacra a különleges önkiszolgáló mosoda koncepcióját, amelynek értelmében az ügyfelek a Bubbles® irányelvek alapján kialakított mosodákban az év 365 napján napi 24 órában vehetik igénybe a speciális nagyteljesítményű, automatikus vegyszeradagolással ellátott ipari mosó- és szárítógépek által nyújtott szolgáltatásokat.

A piacra lépés óta eltelt időszak dinamikus növekedésének köszönhetően jelenleg Budapesten 27, vidéken további 37 önkiszolgáló Bubbles® mosoda üzemel. A szolgáltatásokat a nem regisztrált ügyfeleken kívül további 75.000 regisztrált rendszeres ügyfél is igénybe veszi. Jelenleg valamennyi budapesti, illetve további 4 vidéki mosodát a Bubbles International Zrt. közvetlenül üzemelteti, a fennmaradó vidéki mosodák üzemeltetését franchise partnerek végzik. A Bubbles® saját üzemeltetési hálózatban végrehajtott valamennyi mosási és szárítási ciklus száma 2022-ben elérte az 534 ezret.

Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődésed, ezen a linken található jelentkezési lap kitöltésével tudsz részt venni a pályázaton.

Ajánlatadási határidő: 2023. március 27.
Tárgyalási szakasz az egyes boltokra legjobb ajánlatokat nyújtó cégekkel: 2023. április 14-ig.
Eredményhirdetés: 2023. április 30.
Szerződések megkötése: 2023. június 30-ig.
Boltok átadása, éles indulás: 2023. július 1.

Cikkek

2024-ben újra franchise kiállítás lesz Budapesten

Sokan gondolkoznak azon, miként kerülhetnének ki az alkalmazotti létből és válhatnának saját főnökükké. Egy vállalkozás elindítása nagyon sok előkészületet igényel, bonyolult és kockázatos folyamat. Nem

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu