Franchise rendszerben terjeszkedik Magyarországon első festő stúdió hálózata

Franchise rendszerben terjeszkedik Magyarországon első festő stúdió hálózata

Franchise rendszerben terjeszkedik Magyarországon első festő stúdió hálózata

 

Közel három éve nyitotta meg első stúdióját a FessNeki, amely népszerű képek néhány óra alatt való profi megfestését kínálja vendégei számára. Monet, Van Gogh és más híres művészek mellett kortárs festők alkotásaiból válogathatnak a festeni vágyók a FessNeki weboldalán. Szinte naponta találhatóak események a budai és a pesti festő stúdióban. 
Külföldön, különösen az amerikai kontinensen nagyon népszerűek az ilyen stúdiók.
„Láttuk, hogy az Egyesült Államokban mennyire népszerűvé váltak az ilyen szolgáltatást nyújtó franchise hálózatok, néhány év alatt több száz stúdiót nyitottak. A lakosság körében divattá vált, hogy saját alkotásaival díszítse saját lakását, irodáját, vagy ezzel szerezzen örömet szeretteinek. Felfedeztük ebben a szegmensben a piaci rést és eldöntöttük, hogy az európai kontinensre alkalmas franchise koncepciót dolgozunk ki, a helyi ízlést, igényeket alapul véve.”- nyilatkozta Sávai Rita, a hálózat ötletgazdája, társtulajdonosa.
A FessNeki stúdiók gyorsan népszerűvé váltak, rövid idő alatt betelnek a helyek a festési alkalmakra, és egyre több cég választja a közös képalkotást csapatépítő rendezvényeinek programjaként.
„Közel 50 képből válogathatnak a vendégek, igyekeztünk a palettát úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja a hozzá közelállót. Vannak kimondottan alkalmakra, mint például a közelgő Anyák napjára kiválasztott alkotásaink is. A stúdióinkban művészeti instruktorok vezetik végig a festés folyamatát, így biztosítva az elkészült festmény minőségét is”- mondta el Sávai Anikó a FessNeki társtulajdonosa.  A stúdiók vendégei az általuk készített kép mellett, egy sikerélménnyel is távoznak, hiszen mindenki tud festeni!
Az egy alkalom alatt elkészült festmények mellett hétvégi kurzusokat is ajánl a FessNeki azok számára, akik el szeretnének mélyülni a festészet rejtelmeiben, ismereteitek kívánják bővíteni, és több időt szánni egy saját alkotás elkészítésére. Gyerekeket is várnak a stúdiók, külön számukra is találhatóak alkalmak az eseménynaptárban.
„Az egyre növekvő igényt jelenleg két stúdióval és franchise partnerek bevonásával kívánjuk biztosítani. A jövőben is a hálózat minden egységében csak professzionális instruktorok vezetik majd a FessNeki eseményeit, a minőség megtartása az egyik legfontosabb küldetésünk. Nagyon sok érdeklődő van a franchise koncepciónk iránt, nemcsak belföldön, hanem külföldön is.” mondta Sávai Rita, társtulajdonos.
Az első stúdiókat Szegeden, Sopronban és Debrecenben kívánják nyitni, valamint a környező országokban.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu