Gödöllőn nyitott a világ legismertebb gyorsétteremlánca

Gödöllőn nyitott a világ legismertebb gyorsétteremlánca

Gödöllőn nyitott a világ legismertebb gyorsétteremlánca

 

A hálózat legújabb, egyben Gödöllő első McDonald’s-étterme a város fő közlekedési útvonala, a Dózsa György út mellett nyílt meg. A gödöllői egység a kilencvenedik az országban és a tizenegyedik, amelyben a Jövő élménye éttermi koncepció fogadja a betérő vendégeket – adta hírül a cég.

Az akadálymentesített vendégtér 100 négyzetmétert foglal el, és 84 ülőhellyel rendelkezik. A teraszon elhelyezett asztaloknál további 32 vendég tud helyet foglalni. A gödöllői éttermet a lánc három másik egységét működtető franchise partnere, Bódi Károly üzemelteti.

Scheer Sándor üzletember tavaly márciusban vásárolta meg a McDonald’s Corporation magyarországi vállalatában meglévő teljes tulajdoni érdekeltségét. Developmental Licensee-ként egyik legfontosabb feladata a hazai éttermi hálózat bővítése.

A jövőben még modernebb éttermekkel, illetve új és kibővített szolgáltatásokkal még több helyen lesz jelen a hálózat, így a változást egyre több vendég személyesen is megtapasztalja a jövő élménye koncepciót.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu