Hamarosan két újabb BioHair hajvágószalon nyílik

Hamarosan két újabb BioHair hajvágószalon nyílik

Hamarosan két újabb BioHair hajvágószalon nyílik

Július 31-től Székesfehérváron, majd augusztus 14-től Budapesten, a Fogarasi úti Tescoban is BioHiar hajvágószalon nyílik, amelyek várják majd szépülni vágyó vendégeiket.
A hálózat egységeit tekintve a székesfehérvári a 35., a Fogarasi úti pedig a 36. BioHair hajvágószalon lesz. A franchise hálózat igen dinamikusan terjeszkedik, májusban Győrben, majd júniusban a Keleti pályaudvarnál került átadásra egységük, legutóbb pedig júliusban, Kaposváron nyitott szalonjuk.

A csütörtöki nyitástól, a fehérvári hajvágószalonban a franchise hálózat minden szolgáltatása igénybe vehető lesz, így nem csak azokat várják, akik új frizurával szeretnék elkápráztatni környezetüket, hanem azokat is, akik egy szép manikűrrel, vagy akár frissítő arcpakolással szeretnék meglepni magukat.

BioHair koncepció

A hajvágószalon gyors, professzionális kiszolgálással, vegyszermentes hajápolással, kedvező árakkal várja a betérőket. A BioHair szalonokban természetes hatóanyagokkal, natúrkozmetikumokkal dolgoznak, mindenki számára személyre szabottan választják ki a legmegfelelőbb készítményeket.
A vendégek frizurájának szépítése mellett gondoskodnak a hajuk minőségéről is. A koncepció egyedisége abban rejlik, hogy elérhető árakon egy magas szolgáltatási színvonalat nyújtanak, és mindezt bejelentkezés nélkül hosszú nyitva tartással biztosítják vendégeik számára.
2011-ben a Magyar Franchise Szövetség a „A legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózat” címmel tüntette ki, 2012-ben pedig kiváló marketing tevékenységükért jutalmazta a hálózatot.
A hálózat elképesztően gyors terjeszkedésével alig 3 év alatt Magyarország piacvezető hajvágószalon hálózatává vált. A BioHair a Magyar Franchise Szövetség tagja.

A BioHair franchise lehetőség

A BioHair hajvágószalon hálózat üzletei, természetességre, a környezetvédelemre, valamint a gyors és minőségi szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt. A fodrászatokat modern stílus és fiatalos lendület jellemzi. A gyors – bejelentkezés nélküli – vendégfogadás és a kimondottan pénztárcabarát árai miatt a BioHair szalonok már a megnyitásukat követő néhány naptól kezdve folyamatosan növekvő érdeklődésre tartanak számot.
Forrás: BioHair Hajvágószalon

 

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu