Harmadik egységét nyitja meg vasárnap a Stilianos babauszoda hálózat

Harmadik egységét nyitja meg vasárnap a Stilianos babauszoda hálózat

Harmadik egységét nyitja meg vasárnap a Stilianos babauszoda hálózat

 

Vasárnap háromra bővül a Stilianos babauszoda hálózat egységeinek száma. Budapest XVI. kerület, illetve Dunakeszi után, Szigetszentmiklóson is lesz Stilianos babauszoda.

Aprólékos és precíz előkészületeket követően vasárnaptól a hálózat második franchise partnere is várja majd az úszni tanuló babákat és lelkes szülőket.  A Stilianos babauszoda hálózat hazánkban egyedülálló, ideális úszási feltételeket biztosít a kisgyermekeknek.

A Stilianos babauszoda franchise

A hálózat koncepcióját, a higiéniára, klórmentes vízre és magas szintű babaúszás foglalkozásra építette. A Stilianos babauszoda egyedülálló babaúszás programmal, foglalkozással várja a kisgyermekeket, melyek során a hangsúly az apróságok vízben történő játékos fejlesztésén van.

Ennek köszönhetően a gyerekek nagy fokú fejlődést érnek el; javul a motorikus készségük, izomzatuk mozgékonysága és az egyensúlyérzékük egyaránt. A babák az órák során megbarátkoznak a vízzel, megtanulnak magabiztosan mozogni a közegben, valamint az életmentés is fontos szerepet kap a foglalkozásokon.

A Stilianos franchise rendszer célja egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszoda hálózat országos létrehozatala és működtetése, mely a babaúszás tanításra alapozódik. A franchise rendszerben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett azonosulni tudnak a Stilianos hálózat üzleti koncepciójával, törekvéseivel. Rendszerük alapja az évek alatt kidolgozott, egyedi oktatási rendszeren, oktatóik precíz kiválasztásán, és a magas színvonalú, és biztonságos uszodai környezet kialakításán nyugszik.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne bővebb infomációhoz jutni a Stilianos babauszoda franchise rendszerről, keresse a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Forrás: sbu.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu